Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: “Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να κουνηθώ, να μιλήσω και τυφλώθηκα”

Η Κατερίνα Βρανά είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της τον Σεπτέμβριο του 2017. Συγκεκριμένα, έπαθε σκωληκοειδίτιδα και δυστυχώς δεν έγινε γρήγορα η διάγνωση με αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα και να χρειαστεί να νοσηλευτεί. Για τρεις μήνες παρέμεινε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν ότι επρεπε να πέσει σε κώμα – τεχνητό -.

Η Κατερίνα Βρανά σήμερα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο δεν έχει επανέλθει πλήρως, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ομιλία και την κίνηση

της. Στις 19 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε στο Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος και στο πλαίσιο των Διαλόγων, όπου άνθρωποι μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες.

Χωρίς να χάνει το χιούμορ της, παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Μπουσδούκου και πέρασε μηνύματα αισιοδοξίας για τη ζωή. “Πρώτα από όλα μιλάω σαν να είμαι μαστουρομένη! Η εμπειρία που έζησαν ήταν μοναδική, ελπίζω. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Αυτό που λέω και φρικάρουν όλοι είναι ότι έτσι και πάθω καρκίνο μετά από όλα αυτά, θα γίνω εξαλλη!”, ανέφερε αρχικά με χιούμορ.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: “Ήταν πολύ περίεργο, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι εγώ το έχασα γιατί ήμουν αναίσθητη. Ήμουν σε τεχνητό κώμα, με βάλανε για να με σώσουν κι οι γονείς φάγανε το λούκι, εγώ κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να κουνηθώ, να μιλήσω και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα. Το ότι δε βλέπω καλά, παραμένει το πιο δύσκολο”.

Όπως ανέφερε, το γέλιο ήταν μια από τις θεραπείες της: “Το γέλιο βοηθάει πάρα πολύ. Είναι σωτήριο, εμένα με έσωσε το χιούμορ μου”! Μάλιστα, πέρασε και το δικό της μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σχετικά με τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους: “Στην Αγγλία έβλεπες σωρηδόν τα καροτσάκια κι έκανα τη σκέψη που κάνουν όλοι οι Έλληνες: “εμείς δεν έχουμε τόσους αρρώστους”. Έχουμε αρρώστους και στην Ελλάδα, αλλά τους έχουμε κλεισμένους στο σπίτι, τους κρύβουμε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Γνωστή αγαπημένη ηθοποιός έκανε προσθετική στήθους!

Keywords
Τυχαία Θέματα