Σύλβια Δεληκούρα: Δεν θα πιστέψεις τι δώρο έκανε ο νονός του γιου της στον ίδιο! (φωτό)

Η Σύλβια Δεληκούρα έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της, Ορφέα, και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του. Η ίδια είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό για το παιδάκι της:

«Ήρθε στη ζωή μας αυτός ο μπόμπιρας να μας ταρακουνήσει ,να μας αλλάξει τη ζωή ,να μας τη γεμίσει και να μας ολοκληρώσει!!! Μέσα σε μια στιγμη όλα αλλάζουν γιατί αυτό το καταλαβαίνεις στο πρώτο κλάμα όχι πριν .. όταν είναι μέσα στη κοιλιά είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα χαρά ,φόβος ..το άγνωστο και με το που εμφανίζεται η ευτυχια σε πλημμυρίζει

τόσο πολύ έτσι όπως ποτέ ξανά δεν έχεις νιώσει και δεν υπάρχουν λόγια… υπάρχει μόνο κάτι θεϊκό..η γέννηση!!! Λατρεια μου ήλιε μου φωτεινέ να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Με τύχη και πολύ αγάπη στη ζωή σου! Χιλιοχρονος παπάκι μου!!! 28/11/18 και δεν το πιστεύεις πως περνάνε τα χρόνια και από μωράκι γίνεται παιδακι… το παιδακι μας!».

Η ίδια πόσταρε στο instagram φωτογραφίες και stories που δείχνουν τον νονό του γιου της να φτιάχνει γκράφιτι σε έναν τοίχο με το όνομα του Ορφέα! Δες τον μικρό να παρακολουθεί το γκράφιτι με πολύ ανυπομονησία!

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα