Συμβουλές για την φροντίδα της επιδερμίδας λίγο πριν έρθει ο χειμώνας

Η εποχή σιγά σιγά αλλάζει (λέμε τώρα) και ο χειμώνας όπου να ναι θα κάνει την εμφάνιση του. Πιθανότατα, γιατί έτσι όπως το πάει θα έρθει η επόμενη άνοιξη χωρίς ενδιάμεση εποχή. Αγνοώντας τα παιχνίδια του καιρού όμως εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να αλλάξουμε αργά αλλά σταθερά την ρουτίνα περιποίησης αντικαθιστώντας τις φόρμουλες που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα με εκείνες που μπορούν να προστατεύσουν την επιδερμίδας μας από τον κρύο

αέρα και την υγρασία.

Οι εδικοί μας λένε τι ακριβώς κι εμείς ακολουθούμε κατά βήμα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πλούσια ενυδατωμένη αφού η αφυδάτωση λόγω του κρύου αέρα θα είναι προ των πυλών. Αλλάζουμε λοιπόν την λεπτόρρευστη και δροσερή μας ενυδατική με μία πλούσια φόρμουλα που καλύπτει τις ανάγκες μας. Παράλληλα πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα τα μας τα λάδια περιποίησης προσώπου που ναι μεν χαρίζουν αξεπέραστη απαλότητα στο δέρμα αλλά παράλληλα το κρατούν λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τον ορό μας ο οποίος χαρίζει έξτρα boosting πάντα σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας και νύχτας.

Plantscription Sérum Puissance Anti Vieillissement

Μία φορά την εβδομάδα απλώνουμε μια μάσκα ενυδάτωσης σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αν νιώθουμε το δέρμα να μας τραβάει μπορούμε να επαναλάβουμε ενδιάμεσα.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Το πίλινγκ είναι επίσης απαραίτητο ώστε να απομακρύνουμε νεκρά κύτταρα και ρύπους και να ανοίξουν οι πόροι ώστε να δεχτεί η επιδερμίδα ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης.

Δεν ξεχνάμε να έχουμε πάντα στην τσάντας μας το lip balm αφού τα χείλη μας είναι εκτεθειμένα και πολύ ευαίσθητα. Το ανανεώνουμε μέσα στην ημέρα κάθε φορά που νοιώθουμε ότι είναι ξηρά. Επιπλέον, καλό είναι να απλώνουμε και ένα απολεπιστικό χειλιών ειδικά αν αγαπάμε τα ματ κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο σας κραγιόν είναι Dolicissimo!

Μήπως σας θυμίζει κάτι η συσκευασία του νέου αρώματος της KKW;

Keywords
Τυχαία Θέματα