Συντετριμμένη από το θάνατο του πατέρα της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – Τα πρώτα της λόγια

Συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της είναι η πρώην παίκτρια του Masterchef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Ο 54χρονος Λευτέρης Καραμπουτάκης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από γείτονά του πεσμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Νέα Ιωνία στο Βόλο. Ο γείτονάς του ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, αλλά ήταν αργά για τον άτυχο άντρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Family moments… Σας ευχαριστώ

για όλα όλα αυτά τα χρόνια… Και για τον υπέροχο τελευταίο χρόνο… Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μ για τα υπέροχα σας λόγια καθημερινά… . . #family #masterchefgr #masterchef #final #love #spiridoula #woman #womanchef #girlpower #cook #chef @masterchefgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiridoyla~karampoutaki (@spiridoula_karampoutaki) στις 29 Μάι, 2020 στις 9:36 πμ PDT

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και στήριζε τις αποφάσεις της, ενώ και η Σπυριδούλα είχε μεγάλη αγάπη στον πατέρα της, τον οποίο είχε στο πλευρό της.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα μένει στην Κύπρο, όπου εργάζεται σε εστιατόριο και δεν μπορούσε να πιστέψει τα δυσάρεστα νέα που της μετέφερε η οικογένειά της.

Οι στιγμές που περνάει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι δύσκολες και η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή “Καλοκαίρι not” και η Πένυ Καβέτσου.

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

“La Casa de papel”: Στην Ελλάδα ο “Ελσίνκι” από την σειρά! Δείτε φωτογραφίες!

Έχετε δει την υπερπολυτελή βίλα του Νίκου Κοκλώνη στα Νότια Προάστια;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα