Τα 3 λάθη που κάνετε με την ενυδατική κρέμα σώματος σύμφωνα με τους δερματολόγους!

Όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος στο σώμα η ενυδάτωση έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό σημαίνει ότι αμέσως μετά το ντους κι ενώ το δέρμα σας είναι ακόμη λιγάκι νωπό απλώνετε μια πλούσια ενυδατική κρέμα ώστε να χαρίσετε, εκτός από την απαραίτητη υγρασία, απαλότητα και μια φυσική λάμψη. 

Το πρωί απλώνετε την λοσιόν βιαστικά και χωρίς μεγάλη προσοχή σε αντίθεση με το βράδυ ή το weekend που είστε πιο χαλαρές και προσεχτικές.

Οι

ειδικοί επιμένουν πως η καλύτερη στιγμή εφαρμογής είναι 2-3 λεπτά μετά το μπάνιο. Παράλληλα όμως έχουν εντοπίσει τρία λάθη που κάνετε οι περισσότερες γι’ αυτό πρέπει να κρατήσετε σημειώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mexicanbutjapanese (@mexicanbutjapanese) στις 21 Μάι, 2020 στις 9:03 πμ PDT

Λάθος 1ο: Δεν απλώνετε αρκετή ποσότητα. Μην τη τσιγκουνεύεστε. Δεν εννοούμε να απλώσετε το μισό μπουκάλι στο σώμα σας αλλά όχι και μερικές σταγόνες μόνο.

Λάθος 2ο: Δεν εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα σχολαστικά, παντού. Θα πρέπει να την απλώσετε τόσο στα πόδια όσο και στην πλάτη επιμένοντας στα σημεία που το έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη όπως είναι για παράδειγμα τα γόνατα, οι αγκώνες και οι φτέρνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau (@emmahoareau) στις 20 Σεπ, 2020 στις 1:03 πμ PDT

Λάθος 3ο: Δεν επιλέγετε super ενυδατικές φόρμουλες. Αυτό έχει να κάνει και με τον τύπο του δέρματος. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια πλούσια κρέμα με φυσικά ενυδατικά συστατικά όπως βιταμίνες και έλαια που χαρίζουν παράλληλα θρέψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Cardi B υιοθέτησε το πιο ανέλπιστο look στα πιο μακριά νύχια ever!

Τα κραγιόν που θα μείνουν στη θέση τους για ώρες και δεν θα αφήσουν αποτύπωμα στη μάσκα προστασίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα