Τα 4 make up looks του επόμενου Φθινοπώρου που μπορείτε να φορέσετε σήμερα κιόλας

Οι make up artists ζωγράφισαν πάλι στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας για το επόμενο φθινόπωρο. Σε Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη. Οι πιο γνωστοί experts δημιούργησαν looks, άκρως εντυπωσιακά που περιμένετε πως και πως να υιοθετήσετε. Και εδώ ακριβώς βρίσκονται τα καλά νέα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε. Μπορείτε να φορέστε 4 τουλάχιστον από τα μεγαλύτερα make up trends της επόμενης σεζόν. Όχι, δεν

είναι νωρίς. Το επιβεβαιώνουν μάλιστα και εκείνοι που τα δημιούργησαν.

Για την ακρίβεια σας λένε ποια ακριβώς είναι τα 5 looks. Ξύστε τα μολύβια σας, ετοιμάστε τα κόκκινα κραγιόν και τα λιπ γκλος αλλά και τα φωτεινά blush γιατί θα τα χρειαστείτε.

Blush me

Η φρέσκια επιδερμίδα και το έντονο blush που είδαμε στον Οίκο Chanel είναι ίσως το μεγαλύτερο trend και το πιο αγαπημένο μας. Είναι ροζ, απαλό, ρομαντικό και σχεδόν εφηβικό. Συνδυάζεται με την ίδια απόχρωση στα μάτια και τα χείλη αλλά και με winged eyeliner. Επίσης είναι ότι ωραιότερο για την άνοιξη αφού το πρόσωπο δείχνει σαν ανθισμένο τριαντάφυλλο.

Graphic Eyes

Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό eye look. To ρετρό συναντά το φουτουριστικό look δημιουργώντας μία από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις. Το περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο είναι έντονο όπως και στο κάτω όπου με μαύρο μολύβι σχηματίζονται κάθετες μικρές γραμμές. Παράλληλα το μαύρο συνδυάζεται με το λευκό με τον αιώνιο συνδυασμό να δημιουργεί ένα μικρό έργο τέχνης στα μάτια.

Φυσικό Smoky

Το smoky eye look βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αλλά όχι με μαύρο ή γκρι χρώμα. Είναι φυσικό και γήινο και συνδυάζεται με την ίδια ακριβώς απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη ακολουθώντας τη μονοχρωμία που είναι τάση και τον επόμενο χειμώνα.

Neon Πινελιές

Το έντονο κόκκινο και πορτοκαλί neon χρώμα στα μάτια είναι εδώ. Μην το φοβηθείτε. Τολμήστε να κάνετε με περίγραμμα με ένα έντονο, σχεδόν φλούο eyeliner σε όλο το πάνω βλέφαρο ή μόνο στην εξωτερική γωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Lucy Hale: Άλλαξε δραματικά το look της και είναι μια κούκλα

Οι ενυδατικές κρέμες σώματος της Άνοιξης είναι ευωδιαστές και υπέροχες

Keywords
Τυχαία Θέματα