Τα αγαπημένα καλσόν της Chiara Ferragni είναι ΑΥΤΑ που θα θες να αποκτήσεις κι εσύ!

H Chiara Ferragni έχει καταφέρει να κερδίσει τον χώρο της μόδας, όχι μόνο με τις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις που κάνω συνεχώς, αλλά και με το εκπληκτικό της στιλ. Άλλωστε ο λόγος που έγινε αρχικά διάσημη ήταν η εμφάνισή της και οι πετυχημένες στιλιστικές της επιλογές.

Η ίδια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καλσόν τον τελευταίο χρόνο και τα επιλέγει πολύ συχνά για τις καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις της. Η Chiara σπάνια εμφανίζεται χωρίς καλσόν (φέτος!) και μάλιστα το ανοιχτό μαύρο καλσόν φαίνεται να είναι το αγαπημένο της. Άλλωστε πολλοί σχεδιαστές και guru

της μόδας προτείνουν φέτος σε όλες τις γυναίκες να φοράνε το συγκεκριμένο καλσόν με κάθε τους look.

#1. Τα πουά σχέδια και τα στρας είναι αγαπημένα της Chiara και τα προτιμάει συχνά για τα καλσόν της καθώς δίνουν μια ωραία πινελιά σε ένα βραδινό look.

#2. Tα καλσόν που μοιάζουν σαν να είναι πλεκτά ή σαν να είναι φτιαγμένα από δαντέλα είναι επίσης πολύ δημοφιλή φέτος και η γνωστή fashionista τα λατρεύει.

#3. Μια από τις top τάσεις της σεζόν στα καλσόν είναι τα animal prints. Η Chiara συνδυάζει το δικό της με ένα μίνι φόρεμα με αστέρια.

#4. Τα γεωμετρικά σχέδια είναι επίσης μια καλή ιδέα για να δώσεις περισσότερο στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

#5. Εδώ η Chiara φοράει το αγαπημένο της λεπτό μαύρο καλσόν που συνδυάζει ακόμα και με ανοιξιάτικα φορέματα.

#6. Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο η Chiara φόρεσε ένα καλσόν με ρίγες και το συνδύασε με ένα μαύρο φόρεμα και ασορτί μαύρες γόβες.

Διαβάστε ακόμα: H Chiara Ferragni ετοιμάζει μια νέα συλλογή ακολουθώντας το παράδειγμα της Victoria Beckham

Keywords
Τυχαία Θέματα