Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Το Βιβλίο των Selfies” και “Και η αγάπη… σε ποιο σπίτι μένει;”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ SELFIES, ΣΑΚΑΛΑΚ ΗΛΙΑΣ

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας δηµιούργησε νέους τρόπους επικοινωνίας όπου όλα συµβαίνουν σε µεγαλύτερη κλίµακα, ταχύτερα και συχνά πιο εντυπωσιακά. Το εύρος της επικοινωνίας µας πλέον δεν είναι η γειτονιά µας, αφού χάρη στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης, γειτονιά µας έγινε ολόκληρος ο πλανήτης. Σήµερα αναφερόµαστε πλέον σε ένα «ψηφιακό πρόσωπο» µια εκδοχή του εαυτού µας -όπως θα θέλαµε να είναι αυτή ή όπως νοµίζουµε πως είναι- την οποία και επικοινωνούµε στους άλλους και ενίοτε υιοθετούµε και οι ίδιοι. Μέσα, λοιπόν, σ’ όλη αυτή την πληθώρα των εντυπώσεων, ποια είναι η αλήθεια; Τι προσπαθούµε να επικοινωνήσουµε µε την ανάρτηση του προσώπου µας και τι µπορούµε να καταλάβουµε οι ίδιοι από τις selfies µας; Το βιβλίο αυτό είναι µια σε βάθος εξερεύνηση στην ψυχολογία της εικόνας στην ψηφιακή εποχή, που θα σε βοηθήσει στο να αποκωδικοποιείς ευκολότερα τον «ψηφιακό» χαρακτήρα του άλλου, να µάθεις τι αποκαλύπτει το ανθρώπινο πρόσωπο, να πληροφορηθείς για τις επιδράσεις που έχει η selfie στη ζωή και την αυτοπεποίθηση των εφήβων, όπως και να καταλάβεις το τι µαρτυρούν οι selfies για τη δική σου ψυχολογία.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΝΕΙ;, ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ ΦΡΟΣΩ

Όταν οι γονείς χωρίζουν, η αγάπη σε ποιο σπίτι μένει; Στο σπίτι του μπαμπά ή στο σπίτι της μαμάς; Ο Ιορδάνης νιώθει στενοχωρημένος από την ημέρα που του είπαν οι γονείς του πως θα πάρουν διαζύγιο. Ωστόσο, η ενσυναίσθηση που δείχνουν αλλά και η μαγική δύναμη που του δίνει η αδελφή του Νεφέλη φέρνουν ηρεμία στην ψυχή του… και λάμψη στα μάτια του!

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Πού είναι η κυρία Γιατρός;” και “Το κορίτσι της στάχτης”!

Keywords
Τυχαία Θέματα