Τα beauty προϊόντα που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Καθώς φαίνεται η νέα χρονιά θα έχει beauty ενδιαφέρον αφού τα brands έχουν σκοπό να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη κι εμάς ομορφότερες. Νέα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ με πρωτοποριακές συνθέσεις είναι εδώ ή ετοιμάζονται να έρθουν ώστε να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο νεσεσέρ μας και να παραμείνουν για πολύ.

Προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν όπως κι εμάς. Και να φανταστείτε ότι αυτή είναι

μόνο η αρχή.

Ας τα δούμε:

Shiseido Lip Color Of the Future: Η πρωτοποριακή του σύνθεση με πούδρα χαρίζει στα χείλη απίστευτη απαλότητα αλλά και την ανάλαφρη αίσθηση ενός balm. Στα συν είναι οι ανεπανάληπτες αποχρώσεις.

Maybelline New York Total temptation Brow Definer: Αν αποκτήστε το συγκεκριμένο gadget δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε το microblanding στα φρύδια. Χάρη στο σχήμα του σας βοηθά να αποκτήσετε όγκο, σχήμα και χρώμα που παραμένουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

L’ Oreal Paris True Match Lumi Glotion: Ενυδάτωση και λάμψη μαζί. Στην ουσία είναι μια ενυδατική φόρμουλα και highlighter. Το απλώνετε κατευθείαν στην επιδερμίδα ή μετά το φον ντε τεν σας αν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη. Εναλλακτικά μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο στα σημεία που θέλετε να δώσετε έξτρα λάμψη όπως τα ζυγωματικά.

Giorgio Armani NEo Nude A-Contour: Ένα απαλό φον ντε τεν με μεταξένια υφή και ρευστή μορφή. Χάρη στο εργονομικό τους απλικατέρ μπορείτε να απλώσετε την κατάλληλη ποσότητα στα ζυγωματικά ώστε να πετύχετε το τέλειο contouring.

Garnier Skin Active Soothing Facial Mist: Ροδόνερο που χαρίζει αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, μια έντονη αίσθηση δροσιάς αλλά και τόνωση. Παράλληλα μπορείτε να ψεκάσετε στο πρόσωπο σας ώστε να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας.

Dior Diorshow On-Stage Liner: Το αγαπημένο προϊόν των διασημότερων make up artists. Πρόκειται για ένα eyeliner με συγκλονιστικό χρώμα, αδιάβροχο και εύκολο στη χρήση του που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το look των catwalks.

Διαβάστε ακόμη:

Προστατεύστε τα χέρια σας από το κρύο και την υγρασία ακολουθώντας τις συμβουλές των experts

O hairstylist της JLo σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το ωραιότερο wave look

Keywords
Τυχαία Θέματα