Τα blotting papers που είχαν στο clutch τους οι celebrities τη βραδιά των Oscars πρέπει να τα αποκτήσετε asap

Αν έχετε την εντύπωση πως οι celebrities δεν αντιμετωπίζουν ίδια προβλήματα μ’ εσάς όσο αφορά την επιδερμίδα τους, κάνετε λάθος. Η λιπαρότητα είναι ένα από αυτά και οι προσωπικοί τους make up artists το επιβεβαιώνουν. Ναι, μαρτυρούν τα πάντα και τους ευχαριστούμε.

Στις επίσημες εμφανίσεις τους και ειδικά κάτι βραδιές όπως εκείνη των Oscars πρέπει να είναι άψογες. Οι φωτογραφίες τους θα κάνουν το γύρω του κόσμους, εμείς θα αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια και αν τα καταφέρουν το  beauty look  τους θα μείνει στην ιστορία.

Αυτός είναι

ο λόγος που έχουν τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους make up artists οι οποίοι εκτός από το άψογο look θα τους δώσουν και τις καλύτερες συμβουλές ώστε να παραμείνει τέλειο μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι τους ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

Μία από αυτές είναι και τα μαγικά χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα ή αλλιώς τα blotting papers. Και μάλιστα συγκεκριμένα που εμείς ανακαλύψαμε και σας αποκαλύπτουμε. Οι περισσότερες  celebrities την περασμένη Κυριακή είχαν στο clutch τους Boscia Green Tea Blotting Linens. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες από το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι χωρίς να επηρεάσουν το μακιγιάζ τους.

Penelope Cruz, Julis Louis Dreyfous, Olivia Colman και Sandra Oh ήταν μόνο μερικές από τις stars που τα χρησιμοποίησαν. 

Όπως καταλαβαίνετε, αν ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα πρέπει να τα αποκτήσετε σήμερα κιόλας και να τα έχετε πάντα μαζί σας. Μπορεί να μην βρεθείτε σε κάποια αντίστοιχη περίσταση, σίγουρα όμως δεν θέλετε στη selfie από την επόμενη έξοδο σας να γυαλίζετε σαν καθρέφτης.

Κεντρική photo: Kevin Mazur/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το αξεσουάρ μαλλιών της Billie Eilish στα Oscars στοίχιζε μια μικρή περιουσία αλλά ήταν στ’ αλήθεια υπέροχο

Δείτε γιατί έβαψε τα μαλλιά της ξανθά η Olivia Colman

Keywords
Τυχαία Θέματα