Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σας είναι ανατρεπτικές εσάνς που θα λατρέψουν!

Στους αγαπημένους της ζωής σας θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο. Ιδιαίτερο και σοφιστικέ που θα αγαπήσουν και θα το κρατήσουν φυλαχτό. Και τα Χριστούγεννα είναι η καταλληλότερη στιγμή. Ή ακόμα καλύτερα η Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Και το ξεχωριστό το βρήκα για εσάς.

Το δημιούργησε ο Οίκος Prada και

ανήκει στη συλλογή αρωμάτων Oldfactories Les Mirages. Μια σειρά που αποτελείται από ανατρεπτικές εσάνς που ακολουθούν την παράδοση του Οίκου και παράλληλα είναι ένα ταξίδι στον κόσμο. Αποτελείται από έξι πρωτότυπα αρώματα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη της αρωματοποιίας. Κάθε αρωματική σύνθεση αποτελεί ένα σημάδι στον χάρτη.

Η σειρά Prada Oldfactories Les Mirages αποτελείται από αρώματα για γυναίκες και άνδρες που θυμίζουν τα συναισθήματα που νοιώθουμε όταν επιστρέφουμε από νέα μέρη. Οι τρεις νέες εσάνς που ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή έχουν πολιτισμική αξία αφού τόσο ο στόχος της αρωματοποιού Daniela Andrien όσο και της ίδιας της Miuccia Prada ήταν η εσάνς να είναι ένα πολύτιμο δώρο στους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής μας.

Ας δούμε τα τρία νέα αρώματα και ας χαρίσουμε φέτος έναν ξεχωριστό ¨προορισμό”:

Desert Serenade: Μια εκλεπτυσμένη νότα που περιπλανιέται στην έρημο κι ένα φως που ξεπροβάλλει στον ορίζοντα την ώρα που σουρουπώνει. Το πέπλο της νύχτας που ακουμπά τη γη προστατεύοντας τις πιο γλυκιές αναμνήσεις της ημέρας. Το μέλι και το σαφράν που λάμπουν ακριβώς όπως και τ’ αστέρια. Αυτό το όνειρο κλείνεται μέσα στην κομψή συσκευασία του.

Moonlight Shadow:Οι σκιές τη νύχτα που μπορεί να είναι θολές, τα αναμμένα φανάρια στον δρόμο, το άρωμα των ώριμων φρούτων που πλανιέται στον αέρα και ένα βαθύ άρωμα σοκολάτα δημιουργούν μια μαγική εσάνς. Ο κέδρος μπερδεύεται γλυκά ολοκληρώνοντας τη σύνθεση ενός αρώματος που μας θυμίζει νύχτα με πανσέληνο.

Midnight Train: Οι αναμνήσεις μπερδεύονται με αρώματα που έχουν ταξιδέψει ατελείωτες ώρες και αποστάσεις και θυμίζουν πόλεις. Ξυλώδες Cistus από την Ανδαλουσία και πατσουλί από την Ινδονησία ενώνονται και συναντούν το κεχριμπάρι δημιουργώντας την αίσθηση που δημιουργεί η ορμή του ανέμου πάνω στην Άμμο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kat Von D προτείνει Christmas make up eye looks που θα γράψουν ιστορία

H Naomi Campbell γίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα της το πρόσωπο σε καμπάνια beauty brand

Keywords
Τυχαία Θέματα