Τα έξυπνα μυστικά των celebrity nail artists για τέλειο μανικιούρ

Οι celebrity nail artists δημιουργούν τα ωραιότερα και άψογα looks στις αγαπημένες τους φίλες-stars προκειμένου εκείνες έχουν το τέλειο μανικιούρ στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Είμαστε σίγουρες ότι τους ακολουθείτε στο Instagam και αρκετές φορές έχετε προσπαθήσει να αντιγράψετε κάποια από τα μανικιούρ που έχουν δημιουργήσει. Ναι, πιθανότατα δεν τα καταφέρατε και πολύ καλά αλλά κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο και φυσικό.

Οι επαγγελματίες εκτός από τις σπουδές και την εμπειρία έχουν και κάποια μικρά, αλλά πολύ σημαντικά μυστικά που κάνουν το μανικιούρ να δείχνει τέλειο. Κατά καιρούς τα αποκαλύπτουν.

Εμείς τα μάθαμε και φυσικά θα σας τα αναφέρουμε ώστε να τα ακολουθήσετε και την επόμενη φορά το μανικιούρ σας να θυμίζει εκείνο της αγαπημένης σας celebrity.

Λάδι ενυδάτωσης: Ακόμη κι αν δεν έχετε βαμμένα νύχια, επιβάλλεται να απλώνετε λάδι ενυδάτωσης στα πετσάκια ώστε να μαλακώσουν. Παράλληλα θα χαρίσει απαλότητα και υγιή όψη στην περιοχή γύρω από τα νύχια. Η διάσημη μανικιουρίστ, Jin Soon Choi, προτιμά το Essie Apricot Cuticle oil αλλά σας συμβουλεύει να απλώσετε coconut oil αν δεν έχετε στο σπίτι το συγκεκριμένο ή άλλο ειδικό λάδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jin Soon Choi (@jinsoonchoi) στις 4 Ιούλ, 2019 στις 1:52 μμ PDT

Κάνετε τα σχέδια σε στεγνά νύχια: Τις περισσότερες φορές βιάζεστε και πριν στεγνώσει εντελώς το βερνίκι νυχιών προσπαθείτε να δημιουργήσετε το σχέδιο που έχετε δει στο Instagram. Λάθος. Η celebrity nail atist, Gina Edwards μετά το βερνίκι νυχιών απλώνει ένα long-lasting top coat, περιμένει 4-5 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια δημιουργεί τα αγαπημένα της holographic εφέ με την ειδική σκόνη και ένα πινελάκι σκιάς με σφουγγαράκι στην άκρη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Edwards (@ginaedwards_) στις 8 Σεπ, 2018 στις 7:06 μμ PDT

Το πινέλο του eyeliner είναι η καλύτερη γόμα: Αφού βάψετε τα νύχια σας το πιθανότερο είναι να σας έχει ξεφύγει λιγάκι και να έχετε λερώσει το δέρμα γύρω από αυτά. Παίρνετε το πινέλο του eyeliner, το βουτάτε στο ασετόν και καθαρίζετε την περιοχή.

Κοκτέιλ θεραπείας: H nail artist Jan Arnold αναμειγνύει δύο διαφορετικά προϊόντα προκειμένου να χαρίσει δύναμη στα νύχια αλλά και να τα βοηθήσει να μακρύνουν ευκολότερα. Αναμειγνύει  το CND Cuticle Eraser AHA Cuticle Treatment με το CND SolarOil Nail & Cuticle Conditioner και απλώνει το μείγμα στα νύχια δύο φορές την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jan Arnold (@janarnoldcnd) στις 24 Φεβ, 2017 στις 2:13 πμ PST

Το λευκό βερνίκι λειτουργεί και ως primer: Για να δημιουργήσει ένα πραγματικά φωτεινό χρώμα η μανικιουρίστ Geraldine Holford απλώνει αρχικά δύο στρώσεις  του λευκού βερνικιού OPI Nail Lacquer, Alpine Snow και συνεχίζει με μία neon απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Geraldine Holford (@geraldineholford) στις 31 Ιαν, 2019 στις 1:41 μμ PST

Το minimal manicure δείχνει ωραιότερο με matte top coat: Η αγαπημένη μας Betina Goldstein αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό προτιμά να απλώνει matte top coat στο nail art. Κάνει το μανικιούρ να δείχνει πιο κομψό και ιδιαίτερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 12 Αύγ, 2019 στις 12:15 μμ PDT

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna και Dua Lipa εμφανίστηκαν στο Παρίσι με το ίδιο hair look που θα σας κάνει να επισκεφτείτε άμεσα τον κομμωτή σας

Τα τρία ωραιότερα hair looks από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού που μπορείτε να υιοθετήσετε μέσα στο Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα