Τα φον ντε τεν που θα χαρίσουν τέλεια όψη στην λιπαρή επιδερμίδα σας

Όσες από εσάς ταλαιπωρείστε από τη λιπαρότητα ζείτε καθημερινά ένα μικρό δράμα. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ όλα είναι τέλεια μέχρι να φτάσετε στο γραφείο όπου οι γυαλάδες στη ζώνη Τ είναι ήδη εμφανής κι εσείς ψάχνετε, ως συνήθως, τα ειδικά μαντηλάκια που την απορροφούν. 

Και αν θέλετε να βγείτε αμέσως μετά το γραφεία η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολα αφού δεν σώζεται ταμπονάροντας με πούδρα στα σημεία. Για την ακρίβεια γίνεται λίγο χειρότερη. Δεν

πρέπει όμως να απογοητεύεστε γιατί τα beauty brands έχουν φροντίσει για εσάς δημιουργώντας φον ντε τεν κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες αφού όπως ήδη γνωρίζεται όλα ξεκινούν από τη σωστή βάση. 

Οι facialists βέβαια σας υπενθυμίζουν ότι πριν απλώσετε το φον ντε τεν θα πρέπει να έχετε περιποιηθεί την επιδερμίδα σας με προϊόντα που μειώνουν τη λιπαρότητα και τους πόρους ταυτόχρονα.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα ωραιότερα φον ντε τεν. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

NYX Total Control Drop Foundation: Το μαρτυρά και η ονομασία του. Προσφέρει πλήρη έλεγχο της λιπαρότητας. Μπορείτε να το απλώσετε μόνο του ή να αναμίξετε μερικές σταγόνες με το φον ντε τεν σας ή την ενυδατική κρέμα.

L’ Oreal Paris Infallible Matte Foundation: Μειώνει τη λιπαρότητα, καλύπτει ατέλειες και χαρίζει μια ματ όψη χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

Kat Von D Lock-It Foundation: Είναι δημιουργία της αγαπημένης μας make up artist που γνωρίζει πολύ καλά τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της. Το συγκεκριμένο είναι αδιάβροχο, ματ και κρατά την επιδερμίδα λαμπερή χωρίς γυαλάδες για ώρες.

Becca Ever Matte Shine Proof Founfation: Μια ματ φόρμουλα που απλώνεται εύκολα δημιουργώντας ένα διάφανο πέπλο στο δέρμα.

Make Up For Ever Matte Velvet Skin Full Coverage Foundation: Προσφέρει υψηλή κάλυψη και είναι κατάλληλο τόσο για λιπαρές επιδερμίδες όσο και για εκείνες με σημάδια και ατέλειες. Θα βρείτε σίγουρα την απόχρωση που σας ταιριάζει ανάμεσα στις 40 που κυκλοφορούν.

Διαβάστε ακόμη:

Πόροι: Υπάρχουν 4 τρόποι να τους μειώσετε εύκολα και αποτελεσματικά

Οι Bella και Gigi Hadid εμφανίστηκαν με matchy beauty look και μοιάζουν με δίδυμες

Keywords
Τυχαία Θέματα