Τα γιορτινά nail looks που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

Ο Νοέμβριος είναι εδώ και πριν καλά καλά το καταλάβουμε θα έρθει επιτέλους ο Δεκέμβριος που σημαίνει τα Χριστούγεννα και γιορτινό beauty look. Τα highlighters, glitter, μεταλλικά κραγιόν τα ωραιότερα μανικιούρ ever τα κρατάμε για τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου. Και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να προετοιμαστείτε.

Μην περιμένετε να βρείτε το nail look των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τελευταία στιγμή. Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε τις πρόβες.

Ναι, ποτέ δεν είναι νωρίς για ένα super λαμπερό μανικιούρ, στολισμένο με μικρά αστέρια και κρύσταλλα. ‘Η βερνίκια με shimmer και glitter στη σύνθεση τους.

Εμείς βρήκαμε ήδη τα ωραιότερα και σας τα αποκαλύπτουμε. Εσείς στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ θα επιλέξετε εκείνο που θα σας βάλει στο πνεύμα των γιορτών.

Γεωμετρικό: Μια μικρή πινελιά λάμψης είναι ότι ωραιότερο. Η βάση στα νύχια σας είναι παστέλ ροζ ενώ ένα τρίγωνο με ασημένιο  glitter θα χαρίζει το απαραίτητο twist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 13 Αύγ, 2019 στις 6:38 μμ PDT

Χρυσά αστέρια: Η αγαπημένη μας nail artist Betina Goldstein δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα nail art. Στη διάφανη βάση μικρά, χρυσά αστέρια χαρίζουν το ωραιότερο και πιο glam chic look ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 13 Σεπ, 2019 στις 8:21 πμ PDT

Glitter Stripes: Η βάση παραμένει και πάλι διάφανη και διακριτική. Μια κάθετη ρίγα όμως με ολόχρυσο glitter προσφέρει το fun pop look που θα λατρέψετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails) στις 25 Μάρ, 2018 στις 10:27 πμ PDT

Κρύσταλλα: Είναι ότι πιο κομψό μπορείτε να κάνετε όχι μόνο τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά όλο το χρόνο. Διάφανα νύχια, απλά και υπέροχα με ένα κρύσταλλο σαν διαμάντι να τα στολίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails) στις 28 Μάι, 2019 στις 10:09 πμ PDT

Glam French manicure: Το french mani είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και αν δεν το έχετε υιοθετήσει ήρθε η ώρα. Όχι όμως στην απλή του εκδοχή. Τα νύχια αποκτούν μια παστέλ απόχρωση και τα tips glitter ασημί ή χρυσό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 28 Οκτ, 2019 στις 1:46 μμ PDT

Μαύρο και χρυσό: Ο ωραιότερος συνδυασμός. Η βάση βάφεται μαύρη και super λαμπερή και τα νύχια στολίζονται με χρυσές λεπτομέρειες όπως αστέρια και flakes. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το πιο φωτεινό top coat.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα