Τα glam και χρυσά make up προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε αμέσως μόλις βγείτε από το σπίτι!

Η σειρά Dior Backstage δημιουργήθηκε από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, για να μοιραστεί με όλους τα μυστικά από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας.

Η σειρά αποτελείται από βασικά, ολοκληρωμένα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος για τους λάτρεις του μακιγιάζ που θέλουν να πετύχουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με επαγγελματικές συνθέσεις και εύχρηστα προϊόντα.

Αποκαλύπτει

μια νέα συλλογή χρωμάτων, εμπνευσμένη από μια νέα γκάμα χρυσών αποχρώσεων, ένα από τα εμβληματικά χρώματα του οίκου. Προσφέρει νέα απαραίτητα προϊόντα για τη γιορτινή περίοδο: Τρεις Glow Face Palette και ένα Dior Addict Lip Maximizer σε νέα χρώματα μεταλλικά.

Ο Peter Philips συνδύασε αυτά τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει τρεις ακτινοβόλες παλέτες:

Pure Gold 003 που παρουσιάζει το κίτρινο-χρυσό στην αυθεντική του μορφή. Rose Gold 004: Χρυσό εμπλουτισμένο με ρόδινη λάμψη και Copper Gold 005, ένα χρυσό με ζεστούς χάλκινους τόνους.

«Το παιχνίδι με τις διαφορετικές αποχρώσεις, ανεξάρτητα από τον τόνο δέρματος, τολμώντας όλους τους συνδυασμούς και η δημιουργία του προσωπικούς σας look με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πνεύμα της σειράς.  Η προσθήκη της σεζόν αποκαλύπτει το εσωτερικό φως και επιτρέπει στη λάμψης σας να αναδειχθεί. Glitter και λάμψη, αυτό που θέλουμε για την γιορτινή περίοδο» εξηγεί ο Phiips.

“Εφαρμόστε απλώς με τα ακροδάχτυλα σας, ένα πινέλο για έντονο, μεταλλικό αποτέλεσμα ή ένα κομμάτι βαμβάκι για να απαλύνετε το αποτέλεσμα του προϊόντος και να πετύχετε ένα σατινέ φινίρισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε μόνο ένα χρώμα ή να αναμείξετε δύο, τρεις ή ακόμη και τέσσερις αποχρώσεις για να πετύχετε ένα μοναδικό μακιγιάζ”, συμβουλεύει ο Philips.

Dior Addict Lip Maximizer: Μέγιστος όγκος και λάμψη. Η εμβληματική περιποίηση για χείλη σε μια νέα απόχρωση. Περιέχει σφαιρίδια υαλουρονικού που χαρίζει όγκο, άνεση και λάμψη.

Η υψηλή συγκέντρωση περλέ χρωστικών ενισχύει την ακτινοβολία του χρυσού. Ο Peter Philips συστήνει να εφαρμόζετε πρώτα Face & Body Foundation σε πρόσωπο και ντεκολτέ. Στη συνέχεια μερικές σταγόνες από το highlighter Face & Body Glow. To τελευταίο βήμα ανήκει στις Glow Face Palettes και το Dior Addict Lip Maximizer.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Emily DiDonato σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το πιο κομψό beauty look σε 10 μόλις λεπτά!

Το μανικιούρ της Kendall Jenner έχει την απόλυτη, φθινοπωρινή απόχρωση -3 βερνίκια για να το αντιγράψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα