Τα καλύτερα Liquid Eyeliners: Γιατί το cat eye look είναι μεγάλη τάση το Καλοκαίρι!

Το φετινό Καλοκαίρι οι make up artists αποφάσισαν ότι πρέπει να υιοθετήσετε το cat eye look αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες. Όχι, δεν θα φορέστε eyeliner στην παραλία αλλά στις βραδινές σας εμφανίσεις και μάλιστα με μαυρισμένη, bronzer επιδερμίδα και λάμψεις όπως ακριβώς οι celebrities στο Φεστιβάλ Καννών.

Θα πρέπει λοιπόν να δείτε και να επιλέξετε ένα από τα ωραιότερα liquid eyeliners.

Ναι, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αφού θα πρέπει να κάνετε την τέλεια γραμμή με ένα ρευστό eyeliner. Κι αυτό γιατί αφήνει το τέλειο χρώμα και φινίρισμα και χαρίζει την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα. Οι ειδικοί σας προτείνουν να ξεκινήσετε από τη γωνία του ματιού και στη συνέχεια κάνετε το περίγραμμα στο βλέφαρο. Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την έξυπνη μέθοδο με τις τελείες. Κάνετε μικρές τελείες κατά μήκος του πάνω βλεφάρου και στη συνέχεια τις ενώνετε. Είναι σαν παιχνίδι και κάνει τη διαδικασία διασκεδαστική.

Ας τα δούμε:

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner: Θα χρειαστείτε ένα μικρό πινελάκι κατάλληλο για την εφαρμογή του eyeliner. Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό μιας και αφήνει τέλειο και bold χρώμα.

Dior Diorshow Art Pen: Είναι ιδανικό για αρχάριες αλλά και για εσάς που θέλετε μια λεπτή, διακριτική γραμμή κατάλληλη και για το πρωί στο γραφείο.

Benefit Roller Liner: Είναι το αγαπημένο των make up artists γιατί δημιουργεί τέλεια γραμμή με φοβερή ακρίβεια και διαρκεί για ώρες.

Maybelline New York Express Eye Liner: Στεγνώνει εύκολα και αφήνει, δυνατό και εντυπωσιακό χρώμα. Επίσης είναι μικρό και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας ακόμη και στο βραδινό σας clutch.

Kat Von D Tattoo Liner: Η ονομασία του τα λέει όλα και η make up artist δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα χαρίζει extra ένταση και να διαρκεί για ώρες. Άλλωστε γνωρίζετε την εμμονή της με το winged liner και το cat eye look.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσετε μόνες σας chic hairstyles σε λίγα μόλις λεπτά (video)

Οι 5 αποχρώσεις που θα σας εμπνεύσουν πριν το επόμενο ραντεβού σας για πεντικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα