Τα κουρέματα που ταιριάζουν στο style και την ηλικία κάθε γυναίκας

Την τελευταία σεζόν όλο και περισσότερες celebrities αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους. Αποχωρίστηκαν τις μακριές μπούκλες που ακουμπούν στην πλάτη και επέλεξαν ένα κούρεμα chic και trend. Εκείνο που έκανε θραύση βέβαια ήταν το bob σε όλες του τις μορφές αλλά είδαμε και πιο κοντά ή λίγο πιο μακριά.

Οι celebrity hairstylists μάλιστα επιμένουν ότι υπάρχουν και κάποια κουρέματα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας ή style.

Εμείς τους εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε πάντα τις συμβουλές τους αφού επιμελούνται τις πιο διάσημες γυναίκες και παράλληλα είναι εκείνοι που δημιουργούν τις τάσεις.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά τα κουρέματα.

Μακρύ Pixie: Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου αρκεί ο hairstylist να αυξήσει ή μειώσει το μήκος στην κορυφή. Το φιλαριστό κούρεμα με τον όγκο στη φράντζα και τις άκρες το είδαμε σε celebrities όπως οι Kerry Washington, Katy Perry Cardi B Kate Hudson. Γυναίκες δηλαδή με διαφορετική ηλικία, ιδιοσυγκρασία και στυλ.

Μακριά μαλλιά με layers και αφέλειες: Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη στα hair salons υπάρχουν φωτογραφίες της Jane Birin με το συγκεκριμένο κούρεμα. Είναι διαχρονικό και υπέροχο. Ειδικά οι curtain bangs είναι ιδανικές αφού ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου αφού κολακεύουν τα μάτια και τις γωνίες. Παράλληλα ¨κρύβουν¨ τυχόν ατέλειες στο μέτωπο αλλά και στα πλαϊνά του προσώπου.

Lob: Είναι ιδανικό κούρεμα για γυναίκες με λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Επίσης είναι εύκολο στο φορμάρισμα ειδικά αν έχει ασυμμετρίες που δημιουργούν όγκο.

Shag: Πρόκειται για το πιο πρακτικό κούρεμα ever αφού είναι κατάλληλο τόσο για τα ίσια όσο και για τα σγουρά μαλλιά. Δημιουργεί μια τέλεια κίνηση αλλά και ένα rock και νεανικό look.

Μακριά φράντζα: Είναι το look που κολακεύει τα χαρακτηριστικά αφού τα μαλλιά ακουμπούν απαλά το πρόσωπο προσφέροντας ένα γοητευτικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι celebrities όπως η Jennifer Aniston και η Jennifer Lopez το έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Bob: Επίσης, ένα κούρεμα που κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Παράλληλα μπορούν να το υιοθετήσουν τόσο οι γυναίκες με ίσια μαλλιά όσο κι εκείνες με σπαστά ή σγουρά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα παστέλ νύχια ήρθαν για να μείνουν

Το νέο σας άρωμα έχει τον αέρα της παριζιάνικης Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα