Τα κραγιόν που θα μείνουν στη θέση τους για ώρες και δεν θα αφήσουν αποτύπωμα στη μάσκα προστασίας!

Είπαμε, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Φοράμε τη μάσκα προστασίας, κρατάμε αποστάσεις και δίνουμε έμφαση στο βλέμμα όσον αφορά στο μακιγιάζ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα χείλη σας μένουν “γυμνά” και άτονα.

Καλό είναι να τα προστατεύετε με το σωστό lip balm και μία φορά την εβδομάδα να κάνετε απολέπιση ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να τους χαρίζετε απαλότητα.

Αν πάλι σας λείπει το αγαπημένο σας χρώμα στα χείλη και θέλετε όταν βγάζετε τη μάσκα να αποκαλύπτεται ένα

τέλειο lip make up look μία μόνο λύση υπάρχει: Να χρησιμοποιείτε long lasting κραγιόν. Εκείνα δηλαδή που παραμένουν στη θέση τους για ώρες και δεν αφήνουν αποτύπωμα στη μάσκα. 

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

L’ Oreal Paris Rouge Signature Lightweight Matte Lip Stain: Αν και πρόκειται για μια σταθερή φόρμουλα παράλληλα είναι super ενυδατική ενώ αφήνει ένα απαλό, βελούδινο φινίρισμα.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid: Περιέχει στη σύνθεση του έλαια λουλουδιών που χαρίζουν θρέψη, απαλότητα και την απαραίτητη υγρασία.

Maybelline Superstay Ink Crayon: Έχει μορφή μολυβιού που σας δίνει τη δυνατότητα να το απλώσετε με ακρίβεια.

Seventeen Matte Lasting  Lipstick: Με μάνγκο, jojoba oil και SPF 15.

ΝΥΧ Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipstick:  Κρεμώδες μολύβι-κραγιόν που εφαρμόζεται πανεύκολα και αφήνει μια άνετη αίσθηση στα χείλη.

Benefit Cosmetics Benetint Lip & Cheek Stain: Χαρίζει ένα απαλό κόκκινο χρώμα που δείχνει απόλυτα φυσικό. Επίσης μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα και στα ζυγωματικά και τα μάτια για το απόλυτο monochromatic look.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: 3 πανεύκολα updos που θα δημιουργήσετε σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Ο make up artist της Selena Gomez δοκιμάζει τη νέα της παλέτα σκιών και μας δίνει μαθήματα τεχνικής!

Keywords
Τυχαία Θέματα