Τα λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη που έκαναν τη Μαρία Κορινθίου να ξεσπάσει σε κλάματα!

Το βράδυ της Τετάρτης (19/12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η νεράϊδα και το παληκάρι”, στο θέατρο Broadway. Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι η Μαρία Κορινθίου και ο Παναγιώτης Πετράκης, ενώ τη διασκευή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιώργος Βάλαρης.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση, ήταν και ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης Βουγιουκλάκης. Μάλιστα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Κορινθίου.

Ο αδερφός της Αλίκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία, η οποία ξέσπασε σε κλάματα on camera. “Η Μαρία Κορινθίου είναι μια ταλαντούχα γυναίκα και απέδωσε μοναδικά το Κατερινιώ. Δεν έκανα στο μυαλό μου καμία σύγκριση. Η Μαρία πήρε τη σκυτάλη των μεγάλων και προχωράει μόνη της με πολλή αυτοπεποίθηση, με το τεράστιο ταλέντο και τη λάμψη της.”, είπε μεταξύ άλλων, ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Με τη σειρά της, η Μαρία Κορινθίου με δάκρυα στα μάτια, τόνισε: “Λόγια από τέτοιους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Ας πουν ό,τι θέλουν”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM-Η συγγνώμη σε συμπαίκτρια της

Keywords
Τυχαία Θέματα