Τα μαλλιά σας φριζάρουν ακόμη κι αν μένετε σπίτι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Τις τελευταίες μέρες η υγρασία είναι σε υψηλά επίπεδα και τα μαλλιά σας διαμαρτύρονται. Με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο: Φριζάρουν. Ακόμη κι αν δεν βγείτε καθόλου από το σπίτι.

Κι εσείς πρέπει να το αντιμετωπίσετε αποφεύγοντας τις κλασικές λύσει όπως να τα μαζέψετε σε ένα ψηλό και σφιχτό κότσο ή να δημιουργήσετε πλεξούδα. Θέλετε να τα αφήσετε ελεύθερα και να φορέσετε το αγαπημένο σας headband όσο δουλεύετε στον υπολογιστή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I Q (@i_r_i_s_c_o_l_o_r)

Κι αν αναρωτιέστε πως θα τα καταφέρετε, εμείς σας έχουμε τις λύσεις. Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε:

Φριζάρουν πιο εύκολα τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης που περιέχουν στη σύνθεση τους πλούσια ενυδατικά συστατικά όπως έλαια. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή του σωστού σαμπουάν και του αντίστοιχου κοντίσιονερ.

Προσοχή στη θερμοκρασία του νερού: Αν έχετε συνηθίσει να λούζετε τα μαλλιά σας με πολύ ζεστό νερό θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως τώρα.  Η υψηλή θερμοκρασία είναι καταστροφική για τα μαλλιά και κυρίως για το τριχωτό της κεφαλής, λένε οι  hair experts.

Σωστό είναι να λούζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και να τα ξεβγάζετε με κρύο. Θα πρέπει να αντέξετε για μερικά λεπτά ώστε να αποφύγετε μια και καλή το φριζάρισμα.

Η σωστή μάσκα: Κάποιες φορές ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε super ενυδατικά σαμπουάν και κοντίσιονερ, το φριζάρισμα επιμένει. Αυτό σημαίνει πως τα μαλλιά σας έχουν αφυδατωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Σ’ αυτή την περίπτωση αντικαταστήστε το με μια πλούσια, ενυδατική μάσκα. Απλώστε τη μετά το λούσιμο στις άκρες των μαλλιών. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα ή φορέστε το σκουφάκι τους ντους. Αφήστε την να δράσει για μερικά λεπτά και αφαιρέστε τη με άφθονο χλιαρό νερό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Kate Middleton: Εμφανίστηκε με την πιο εντυπωσιακή golden blonde απόχρωση στα μαλλιά της και είναι πιο chic από ποτέ!

Chrissy Teigen και John Legend αφήνονται στα χέρια της κόρης τους κι εκείνη δημιουργεί το τέλειο μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα