Τα ωραιότερα φον ντε τεν για ανοιχτές επιδερμίδες

Όταν ψάχνετε το σωστό φον ντε τεν νοιώθετε σαν να παίρνετε μέρος στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Πάντα πιστεύετε ότι είστε πολύ κοντά αλλά τελικά κάνετε λάθος. Ειδικά αν έχετε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα. Οι φωτεινές και σκούρες επιδερμίδες καταλήγουν ευκολότερα στη σωστή απόχρωση και επίσης ακόμα κι αν δεν είναι η τέλεια δεν φαίνεται φοβερά η διαφορά.

Αντίθετα οι πολύ ανοιχτές αποκτούν μια θαμπή και γκρίζα όψη αν το φον ντε τεν δεν ταιριάζει απόλυτα με τον υποτόνο σας και παράλληλα αν δεν έχει τη σωστή υφή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε αρκετά με διαφορετικούς υποτόνους

μέχρι να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει. Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να αποφεύγετε τις πολύ φωτεινές, τις σκούρες, τις κίτρινες και τις ροζ αποχρώσεις. Και το σημαντικό είναι να δοκιμάζετε το προϊόν στο μπούστο!

Είναι εκείνοι που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος και γι’ αυτό μας προτείνουν τα αγαπημένα τους και δοκιμασμένα:

Kat Von D Beauty Lock-It Foundation: Δεν είναι τυχαίο ότι μία από τις διασημότερες make up artists δημιούργησε ένα φον ντε τεν κατάλληλο για μεγάλη κάλυψη και ιδανικό για πολύ ανοιχτές επιδερμίδες. Έχει ματ φινίρισμα και συστατικά που βοηθούν να συγκρατήσει η επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία. Καλό είναι να το αναμειγνύεται με το primer πριν την εφαρμογή.

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer Ultra Light Glowing Fluid: Πρόκειται περισσότερο για μια φόρμουλα που διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας παράλληλα λάμψη. Είναι πολύ απαλό και εφαρμόζεται εύκολα τόσο με το πινέλο όσο και με το ειδικό σφουγγαράκι. Απλώστε το σε όλη την επιδερμίδα και χρησιμοποιείστε κονσίλερ στα σημεία που χρειάζονται μεγαλύτερη κάλυψη.

Bobbi Brown Foundation Stick: Είναι ίσως η ωραιότερη και πιο πρακτική μορφή αφού απλώνεται απευθείας στην επιδερμίδα και χαρίζει μεγάλη κάλυψη. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά σε σημεία που θεωρείται πως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και όχι σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Τoo Faced Born this Way Foundation: Προσφέρει μέτρια κάλυψη και απλώνεται εύκολα και τέλεια. Το νερό καρύδας και το ρόδο που περιέχει φροντίζουν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν.

Διαβάστε ακόμη:

Οι θρυλικοί hairstylists που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα (μέρος α’)

Οι θρυλικοί hairstylists που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα (μέρος β’)

Keywords
Τυχαία Θέματα