Τα προϊόντα περιποίησης που θα σας χαρίσουν αδιανόητη λάμψη και θα σας κάνουν να αφήσετε στην άκρη το highligter!

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να έχει μια μόνιμη, φυσική λάμψη το μυστικό είναι ένα: Σωστή και πλούσια ενυδάτωση. Οι beauty experts επιμένουν πως πρέπει να το κατανοήσετε.

Μια ξηρή επιδερμίδα είναι θαμπή με αποτέλεσμα όσα προϊόντα μακιγιάζ για λάμψη κι αν απλώσετε να χαρίζουν ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα. Παράλληλα όταν το δέρμα έχει την απαραίτητη υγρασία το μακιγιάζ παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Ενυδατικούς παράγοντες πρέπει να περιέχουν όλα τα προϊόντα περιποίησης όπως

επίσης και οι βάσεις. Κρέμα ημέρα, ορός, primer αλλά και φον ντεν. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσετε στην άκρη το hoghlighter, το glitter και οτιδήποτε περιέχει σύνθεση που προσφέρουν έξτρα λαμπερό φινίρισμα.

Εμείς σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα με πλούσια ενυδατική δράση. Εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στο look σας αλλά και την καθημερινή σας ρουτίνα.

Kiehl’ s Glow Formula Skin Hydrator: Εκτός από ενυδάτωση έχει και αντιοξειδωτική δράση χάρη στο εκχύλισμα από ρόδι. Κατάλληλο για τις ημέρες που το δέρμα σας είναι εξαιρετικά θαμπό.

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer: Μια ενυδατική κρέμα με βιταμίνη C, το συστατικό που προσφέρει στο δέρμα την πιο λαμπερή και δροσερή όψη. Η τζελ υφή του βοηθά στην εύκολη εφαρμογή.

Guerlain Abeille Royale Bee Glow Youth Moisturiser: Μια ιριδίζουσα φόρμουλα με απαλή σύνθεση. Το απλώνετε μετά τον ορό και πριν από την κρέμα. Αφήνει ένα wet φινίρισμα που θα λατρέψετε.

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturiser: Ένα προϊόν με πλούσια σύνθεση, υαλουρονικό οξύ, ceramides και shea butter. Είναι κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες.

Bobbi Brown Extra Illuminating Balm: Κινείται ανάμεσα στην ενυδατική κρέμα και το primer. Είναι ότι καλύτερο αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φον ντε τεν και πούδρα. Χάρη στις πέρλες που περιέχει στη σύνθεση του αφήνει ένα απίθανο εφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Secret Life Of Luxe (@secretlifeofluxe) στις 12 Οκτ, 2019 στις 11:25 πμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5 τρόποι να κάνετε το κονσίλερ… αόρατο!

Maskne: Η ακμή που προκαλεί η καθημερινή χρήση μάσκας και οι τρόποι για να την αντιμετωπίσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα