Τα statement φθινοπωρινά πανωφόρια της Leonie Hanne που θα θέλεις να αποκτήσεις ASAP

Η Leonie Hanne έχει πολύ ξεχωριστό στιλ και πάντα μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτές τις μέρες παρακολουθεί την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο στιλ της.

#1. Oι κάπες φέτος αποκτούν χαρακτήρα και μας κάνουν να θέλουμε να γεμίσουμε τις γκαρνταρόμπες μας με αυτά τα εκπληκτικά πανωφόρια. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος που θα τις φορέσεις. Φυσικά τα καρό σχέδια είναι τάση τόσο σε παλτό όσο και σε κάπες και θα θέλουμε να τα δούμε κρεμασμένα στην ντουλάπα μας ώστε να μπορούμε να τα φορέσουμε όλη τη σεζόν.

View this post on Instagram

5yrs of fashion weeks together, side by side Anzeige/Tag Heading through the rain together to @Dior – captured by @eva.espresso. Pics by @thestyleograph & @fashiontomax #dior #pfw #diorss21

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Sep 30, 2020 at 4:44am PDT

#2. Το λευκό αδιάβροχο παλτό της Leonie είναι απλά υπέροχο και η ίδια το συνδυάζει με λευκό φόρεμα και κίτρινο τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα. Η ίδια ολοκληρώνει το υπέροχο look της με κίτρινα mules. Φέτος το φθινόπωρο λέμε ναι στις έντονες αποχρώσεις αλλά και στα neon χρώματα.

View this post on Instagram

Paris at it’s gloomiest, but my @coperni coat is rain approved! Anzeige/Tag @thestyleograph #pfw #coperni #bottegaveneta

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Oct 1, 2020 at 1:43am PDT

#3. Στο βίντεο που ακολουθεί η Leonie φοράει μια ακόμα εντυπωσιακή κάπα σε μια από τις πιο hot αποχρώσεις των τελευταίων ετών που δεν είναι άλλη από το μπεζ.

View this post on Instagram

Balmain army Anzeige/Tag @balmain #balmaim #pfw

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Oct 1, 2020 at 6:32am PDT

#4. Το oversized blazer είναι ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στην ντουλάπα σου φέτος. Η Leonie επιλέγει το δικό της σε μαύρο χρώμα και το συνδυάζει εύκολα με όλα της τα ρούχα.

View this post on Instagram

One more from MFW (Milan FRINGE week) Anzeige/Tag I got most outfits confirmed when I was already in Milan and only relived how much fringe I got for the shows when I was already there – so I decided to embrace it!

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Sep 29, 2020 at 1:47pm PDT

#5. Μετά την κυριαρχία του μπεζ τα τελευταία χρόνια, τώρα ήρθε η σειρά μιας ακόμα απόχρωσης για να κυριαρχήσει στις καρδιές μας και στις ντουλάπες μας. Φέτος το γκρι γίνεται must χρώμα που θέλουμε πολύ να δοκιμάσουμε στα παλτό μας όλη τη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Blue hues for @Tods digital. Anzeige/Ad #todsss21 #tods #mfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne) στις 28 Σεπ, 2020 στις 4:48 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου oversized φούτερ (VIDEO)

5 τρόποι για να φορέσεις τα combat boots όπως η Φαίη μας!

Τα κρόσσια επιστρέφουν στη μόδα και θα είναι το απόλυτο trend της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα