Τάκης Παπαματθαίου: “Η τηλεόραση είναι 80% σαχλαμάρα και ένα 20% έχει ενδιαφέρον”

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαίρη Αρώνη και μίλησε για το πώς ξεκίνησε το θέατρο, την τηλεόραση που δεν του αρέσει αλλά, καθώς και για τον γιο του Ιάσονα.

“Ξεκίνησα από παράσταση της Νομικής. Δούλευα στην τράπεζα με μεγάλο ‘τσατσιλίκι’, μπήκα με χοντρό μέσο, αλλά ξεμυαλίστηκα με το θέατρο και την άφησα.”, ανέφερε.

Όσο για την

ενασχόληση του γιο του με την υποκριτική, αποκάλυψε: “Ο Ιάσονας δεν ήθελε να ταυτιστεί το πρόσωπο του με το επίθετο Παπαματθαίου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν ήρθε και στη σχολή που δίδασκα”. Να σας θυμίσουμε πως ο γιος του ηθοποιού, Ιάσονας Παπαματθαίου πρωταγωνιστεί στις “8 Λέξεις”. 

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο δεν του αρέσει η τηλεόραση και έκανε ένα έμμεσο σχόλιο για το GNTM : “Η τηλεόραση από την αρχή δεν μου άρεσε. Έχω κάνει και τηλεπαιχνίδι και πρωινό μαγκαζίνο και σίριαλ. Δυστυχώς, η τηλεόραση είναι 80% σαχλαμάρα και ένα 20% έχει ενδιαφέρον. Αυτό που πλασάρεται στη νεολαία ‘πρέπει να είσαι ωραίος, ωραία, μόνο έτσι παιδάκι μου θα πας μπροστά και να εμείς εδώ θα σε βραβεύσουμε και θα σου δώσουμε πόσες χιλιάδες ευρώ’ είναι λάθος μήνυμα. Εξοργίζομαι”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έλα και θα δεις: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το νέο talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη

Ελένη Βιτάλη: Πώς αντέδρασε στον χωρισμό του γιου της από τη Βαλέρια Κουρούπη

Σάσα Μανέττα: Η τελευταία της συνέντευξη λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της στο “Πρω1νό”-Όσα είχε πει 

Keywords
Τυχαία Θέματα