Θα συζητηθεί: Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την τηλεοπτική επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου και για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος συζητά για να συμμετέχει στο “La Banda”

«Η Σίσσυ είναι ανοιχτό βιβλίο, είναι αυτό που βλέπεις. Έχουμε περάσει φάσεις ως ζευγάρι που ήταν πάρα πολύ δύσκολες, είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για επαγγελματικούς. Υπήρξαν φορές

που είχαμε την ένταση μας, την απόσταση μας, αλλά επίσης υπάρχει άνευ όρων αγάπη και τα πράγματα επανέρχονταν» είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ για την τηλεοπτική επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου τόνισε: «Η Σίσσυ έχει μια πολύ καλή τηλεοπτική πρόταση για τη νέα σεζόν, όπως έχει κάθε χρόνο. Αν θα επιστρέψει, όπως έχω καταλάβει, θα πρέπει να είναι κάτι που της αρέσει και σαν concept και σαν ομάδα και σαν χρόνο, γιατί με δύο παιδιά δεν είναι εύκολο… Η Σίσσυ έχει κάνει εκπομπές το Σαββατοκύριακο και το ξέρει πολύ καλά αυτό».

Όσο για την δική του επαγγελματική σταδιοδρομία είπε: «Είμαι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για το “La Banda” και το βλέπω πολύ θετικά».

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί στο bullying που δέχτηκε η γυναίκα του: «Στεναχωρήθηκα όταν είδα τη Σίσσυ να στεναχωριέται για το μπούλινγκ που δέχτηκε. Όταν κάθεται ένας άντρας και ασχολείται με το αν μια γυναίκα έχει κυτταρίτιδα ή παραπάνω κιλά είναι άνανδρο. Αν η γυναίκα, μου, το κορίτσι μου, είναι καλά δε με νοιάζει τι λένε οι άλλοι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε νεκρό γνωστό μοντέλο σε ηλικία 32 ετών! Συγκινεί ο σύντροφος της «Είσαι ο κόσμος μου τώρα και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα