Θανάσης Πατριαρχέας: Η τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του και η αινιγματική απάντηση για τον Σασμό

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτό το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Η πλεκτάνη». Λίγο πριν ξεκινήσει τα ταξίδια, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για την περιοδεία, αναφέρθηκε στην εγκυμονούσα σύζυγό του,

Βίβιαν Δράκου, αλλά και στον Σασμό.

Για την καλοκαιρινή περιοδεία: «Θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Η Πλεκτάνη”. Στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Αν αντέχουν σε όλη την περιοδεία, θα έρθουν».

Για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά: «Η σύζυγός μου είναι έγκυος στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Είναι 6 μηνών έγκυος. Σεπτέμβριο- Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω στο σπίτι, θέλω και επιβάλλεται να βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε την τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι, αν αντέχει και η γυναίκα μου γιατί αυτή είναι μια απόφαση που αφορά και τους δύο. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως να φταίει και αυτό που θέλω μια μεγάλη οικογένεια».

Για τον ρόλο του «Άγγελου» στον Σασμό: «Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Σε δύο εβδομάδες όλοι θα ξέρουμε. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία το να δουλεύω με τέτοιους ηθοποιούς, ήταν τιμητικό. Βγήκα πιο δυνατός από αυτή τη δουλειά λόγω των συναδέλφων μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ένα βράδυ δοκίμασα να μην πιω και το σκηνικό που έβλεπα ήταν λυπηρό»

 Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το σπίτι του δημοσιογράφου στη Μύκονο με θέα την Ψαρρού

Δανάη Μπάρκα: Η νέα φωτογραφία με μαγιό και το επικό σχόλιο μετά το ξέσπασμα της Λατινοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα