Θέλεις να φορέσεις τις μπότες σου μέσα στο Καλοκαίρι; Δες πώς θα το κάνεις!

Οι μπότες είναι ένα είδος παπουτσιού που τα τελευταία χρόνια φοράμε ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Φέτος, πολλές influencers υιοθετούν ξανά αυτή την τάση και μας δείχνουν πώς συνδυάζουν τις αγαπημένες τους μπότες ακόμα και όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

#1. Combat boots
Ένα από τα πιο εύκολα μποτάκια για να φορέσεις το Καλοκαίρι είναι τα combat boots και με αυτά θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλά διαφορετικά looks. Σεταρέ τα με φορέματα ή

με σορτς και κέρδισε τις εντυπώσεις.

#2. Slouch boots
Οι slouch boots ήταν οι αγαπημένες μας μπότες τον περασμένο Χειμώνα και θα έχουν πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα μας και τον επόμενο Χειμώνα. Ωστόσο μπορείς να τις φορέσεις και μέσα στον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο συνδυάζοντάς τις με φλοράλ φορεματάκια και σορτς ή μίνι φούστες.

#3. Γαλότσες
Παρατηρώντας τους λογαριασμούς πολλών influencers αυτό που ανακαλύψαμε φέτος το Καλοκαίρι είναι πως επιλέγουν πολύ συχνά γαλότσες για να φοράνε με τα πιο girly και casual φορεματάκια τους. Ειδικά αν είσαι στην εξοχή και δεν θέλεις να λερώσεις τα πέδιλά σου με λάσπες και χώματα, οι γαλότσες αποτελούν πάντα την καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή.

#4. Under the knee boots
Οι μπότες που μας θυμίζουν λίγο τη δεκαετία του 70 είναι και πάλι τάση και θα τις δείτε παντού τον Χειμώνα του 2020/2021. Αν έχεις ήδη ένα ζευγάρι στην παπουτσοθήκη σου μπορείς να αρχίσεις να τις φοράς από τώρα.

#5. Western boots
H Danielle Bernstein φοράει western boots ακόμα και το Καλοκαίρι και μάλιστα τις συνδυάζει με λευκό σορτς, πλεκτό top, αλυσίδα στον λαιμό και ένα oversized blazer που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το πουκάμισο αποτελεί τη Νο1 τάση του Φθινοπώρου -Μπορείς να το φορέσεις από τώρα!

Λευκή βερμούδα: Δες πως θα τη φορέσεις όλο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο!

Έτσι θα φορέσουμε το blazer την επόμενη σεζόν -Δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις!

Keywords
Αναζητήσεις
μποτες μεσα στο καλοκαιρι
Τυχαία Θέματα