Θέλεις τέλεια επιδερμίδα σε όλο το σώμα; We’ve got you covered

Το μαύρισμα είναι το φυσικό καμουφλάζ της επιδερμίδας. Όταν είσαι μαυρισμένη, η κυτταρίτιδα κάπως φαίνεται λιγότερο, τα σπυράκια μαραίνονται και γενικά το δέρμα σου λάμπει. Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα όπως τα σημάδια και οι ουλές ή ακόμα και οι δυσχρωμίες, που δεν καλύπτονται από το μαύρισμα. Εκεί έρχεται το μεικάπ. Όχι όμως οποιοδήποτε μεικάπ. Για να καλύψεις κάτι στο σώμα σου, στο σώμα σου που ιδρώνει και κάθεται σε καρέκλες και έρχεται σε επαφή με τα ρούχα, χρειάζεσαι πολύ σταθερές φόρμουλες και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Σήμερα έχουμε το κονσίλερ, το μεικάπ και το σπρέι που είναι

ό, τι πρέπει για κάθε είδους καμουφλάζ στο σώμα…

Το κονσίλερ!
Το Kat Von D Lock It Concealer είναι τόσο σταθερό που θα πρέπει να παιδευτείς με λάδι καθαρισμού για να το αφαιρέσεις. Δεν το σκιάζει ο ιδρώτας, τα τριψίματα… φοβέρα καμιά και καλύπτει ακόμα και τις πιο έντονες κοκκινίλες!

Το μεικάπ!
Χρειάζεσαι ένα ελαφρύ αλλά σταθερό μεικάπ αν πρόκειται να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια όπως πχ η πλάτη σου και το Make Up For Ever Face & Body Liquid Makeup είναι το πιο σταθερό, το πιο ελαφρύ και το πιο δροσερό ever!

To spray!
Έχει τέλειες αποχρώσεις, έχει σταθερό αποτέλεσμα, ματ τελείωμα και καλύπτει ό, τι μπορεί να υπάρχει στα πόδια σου σαν ένα αόρατο καλσόν. Είναι το Sally Hansen Airbrush Legs Leg Makeup Spray!

Διάβασε ακόμα:

#HairInspiration: Έχεις διάθεση για αλλαγή; Δες τα ωραιότερα ξανθά και καστανά χρώματα μαλλιών του Hollywood

Έβαλες self tan και τα χέρια σου έπαθαν… Kim Kardashian; Ηρέμησε…

Τα ματάκια δεν θα φύγουν από τη μόδα… ούτε και από τα νύχια μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα