Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας μουσικός: “Μας ακολούθησαν, περίμεναν να κατέβουμε για να κάνουν ό,τι έκαναν”

Κινηματογραφική κλοπή συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, με θύματα τη Μαρία Δρούζα, αδερφή της παρουσιάστριας Άννας Δρούζα και τον σύζυγό της, γνωστό μουσικό Τόνι Κονταξάκη, στο Παλαιό Φάληρο.

Η αποκάλυψη έγινε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μάλιστα, η σύζυγος του μουσικού περιέγραψε στην εκπομπή τα όσα βίωσαν. Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι σταμάτησε σ’ ένα κατάστημα και λίγο μετά την αποχώρησή του αντιλήφθηκε πως έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου.

“Μάλλον μας έσκασαν το λάστιχο, μας ακολούθησαν, περίμεναν να κατέβουμε για να κάνουν ό,τι έκαναν. Δεν ξέρω πότε μπήκανε. Δεν τους

είδαμε ποτέ.

Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος.”, αποκάλυψε η Μαρία Δρούζα στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν στα backstage της φωτογράφησης για τη νέα της εκπομπή

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα είναι ο παπα-Γρηγόρης στα νέα επεισόδια

Το Πρω1νό: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer-Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας σε ρόλο έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα