Τι δήλωσε η Κρίστεν Λεωτσάκου για την οικειοθελή της αποχώρηση από το My Style Rocks

Η Κρίστεν Λεωτσάκου αποχώρησε από το My Style Rocks οικειοθελώς και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Σταφενίδου για να μιλήσει για την αποχώρησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My lewk for the second gala for My Style Rocks with the theme “lingerie”. My shoes are pre-loved designer and sold out on @bohboathens , the corset is thrifted and I made the rest of the dress from leftover

scrap fabric I collected at a wedding atelier that I worked at many years ago. I wish I had had more time to devote on making the dress but I’m proud that at least I managed to finish it, even though I ended up looking like a shipwrecked fairy. Αυτο είναι το λουκ για το γκαλά της προηγούμενης Παρασκευής με θέμα το lingerie. Ο κορσές είναι αγορασμένος από κατάστημα με ρούχα δεύτερο χέρι πριν μισό χρόνο (νομίζω το συγκεκριμένο μαγαζί ονομάζεται Moda Italy Outlet και βρίσκεται στην Ομόνοια και βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου κοντά στο μετρό) το φόρεμα το έραψα σχεδόν όλο μέσα σε ένα βράδυ και το ύφασμα είναι από ατελιέ νυφικών στο οποίο δούλευα πριν αρκετά χρόνια και είναι από κομμάτια που περίσσευαν και θα πήγαιναν στα σκουπίδια. Θέλω επίσης να καλωσορίσω όλους όσους μόλις με βρήκατε τις τελευταίες εβδομάδες, και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με έχουν υποστηρίξει τόσο πολύ. Διαβάζω όλα σας τα μηνύματα αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους, ξερω οτι εχετε παρα πολλές απορίες και ελπίζω να καλυψα μερικες στο χθεσινό q&a που θα βρείτε στα highlights μου. Έχω επίσης κανάλι στα αγγλικά και στα ελληνικά με βίντεο που απαντάω σε πολλές από τις ερωτήσεις που υπάρχουν για την ηθική και οικολογική μόδα και γενικότερα πληροφορίες για τον συνειδητό τροπο ζωής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Leo (@kristenleo) στις 28 Ιαν, 2020 στις 8:26 πμ PST

«Η αλήθεια είναι πως ήξερα από την αρχή, πηγαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι, ότι δεν είναι τόσο πολύ για μένα αυτός ο διαγωνισμός, αλλά θα ήταν μια ωραία πρόκληση και μία πλατφόρμα τεράστια για να μπορέσω να μιλήσω για την ηθική μόδα και τον βιγκανισμό.

Πήγα γνωρίζοντας ότι θα κάτσω όσο αντέξω και πραγματικά η σχέση μου με όλους εκεί μέσα ήταν τέλεια. Όντας youtuber μου αρέσει να έχω τον έλεγχο και στο μοντάζ και τον δημιουργικό έλεγχο σε αυτά που λέω. Δεν μπορούσα να ελέγχω εγώ τι θα βγει στον κόσμο. Εμένα μου έπεφτε λίγο βαρύ ψυχολογικά γιατί από τα δέκα πράγματα που έλεγα, στο μοντάζ μετά έμεναν τα δύο, που είναι πολύ λογικό.

Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν όταν έγινε όλος αυτός ο διάλογος με τον κύριο Κουδουνάρη για το fast fashion και ότι εγώ δεν κάνω ηθική μόδα, αυτό ήταν κάτι που με πείραξε πάρα πολύ. Αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητό και στον κόσμο που έβλεπε ότι όντως υποστηρίζω αυτό που πιστεύω και δεν πήγα ποτέ σε αυτό το παιχνίδι για να θυσιάσω τις αξίες μου και δεν τις θυσίασα και ποτέ»

Διαβάστε ακόμα: My Style Rocks: Ένταση μεταξύ της Τόνιας και της Νέλλυ-“Με απειλείς;”- Δες όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο παίκτριες

Θάνος Τοκάκης: “Το ότι η ταινία του Σεφερλή έκανε την πρώτη εβδομάδα 75.000 εισιτήρια, πρέπει…”- Δες τη συνέντευξή του!

Το μήνυμα του Μουτσινά στη Μενεγάκη: “Δηλαδή ρε συ Ελένη, δεν είναι ωραίο…”- ΄Ολα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα