Τιμολέων Διαμαντής: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη του στο MasterChef – ΦΩΤΟ

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ολοκληρώθηκε και νικητής αναδείχθηκε ο Τιμολέων Διαμαντής, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία από τον Χρήστο Γλωσσίδη.

Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, οι δύο φιναλίστ ταξίδεψαν σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο και αναμετρήθηκαν σε διάφορες δοκιμασίες. Οι βαθμολογίες για την κάθε δοκιμασία στην κάθε πόλη, ανακοινώθηκαν στον χθεσινό τελικό.

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef έκανε πριν λίγη ώρα την πρώτη του ανάρτηση στα social media ενά τα comment και

τα like των διαδικτυακών του φίλων ”έπεσαν” βροχή. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε: «Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους .. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας…! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο».

Δείτε την ανάρτηση:

A post shared by Τιμολέων Διαμαντής (@timoleon_diamantis) on May 8, 2018 at 5:55am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα