Το αγαπημένο beauty προϊόν της Victoria Beckham είναι super οικονομικό και πρέπει να το αποκτήσετε asap

Τη Victoria Beckham πολύ τη συμπαθούμε, ειδικά τα τελευταία χρόνια που απέδειξε πόσο ταλαντούχα είναι. Eίναι ήδη μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας ενώ πριν από λίγους μήνες λάνσαρε μια σειρά περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ που έχουν κάνει ήδη πάταγο.

Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της με προϊόντα που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια και είναι πιστή. Η σωστή ενυδάτωση και κυρίως  η αντηλιακή προστασία είναι

τα σημαντικότερα βήματα στην καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης. Παράλληλα δεν ξεχνά ποτέ να καθαρίζει το δέρμα της πρωί και βράδυ ώστε να απομακρύνει υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 16 Μάι, 2019 στις 9:05 πμ PDT

Το αγαπημένο της προϊόν καθαρισμού είναι και δική μας μεγάλη αδυναμία. Πρόκειται για το Bioderma Micellaire Sensibio H2O. Το εμβληματικό νερό καθαρισμού που χρησιμοποιούν πολλές celebrities αλλά και διάσημες make up artists όπως για παράδειγμα η Lisa Εldridge η οποία, μεταξύ άλλων, επιμελείται το μακιγιάζ της Victoria Beckham. Το προϊόν είδαμε άλλωστε και σε ένα από τα τελευταία stories που ανέβασε η Beckham από τα παρασκήνια φωτογράφησης. Το συγκεκριμένο νερό καθαρισμού ήταν στο νεσεσέρ της Eldridge αφού η Victoria δεν δέχεται οτιδήποτε άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIODERMA France (@biodermafrance) στις 19 Μάι, 2019 στις 9:00 πμ PDT

Το Bioderma Micellaire Sensibio H2O είναι το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε με την συγκεκριμένη τεχνολογία (micellaire) και πολύ γρήγορα το αγάπησαν πολύ οι Γαλλίδες. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες αφού έχει τόσο απαλή σύνθεση που δεν προκαλεί ερεθισμούς ενώ χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το δοκιμάσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείτε από την πρώτη κιόλας φορά. Χαρίζει μα έντονη αίσθηση δροσιάς ενώ προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα που ακολουθούν όπως είναι ο ορός και η κρέμα ημέρας και νύχτας. Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή μη διστάσετε να το αποκτήσετε αφού το νερό δεν στεγνώνει το δέρμα και δεν δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος.

Κεντρική photo: Darren Gerrish/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Face scrub: Δείτε τα καλύτερα και επιλέξτε εκείνο που θα χρησιμοποιήσετε σήμερα κιόλας

H Bella Hadid αποδεικνύει πως επιτρέπεται να είστε glam σε όλες τις εμφανίσεις σας

Keywords
Τυχαία Θέματα