Το αγαπημένο προϊόν ντεμακιγιάζ της Ariana Grande είναι super οικονομικό και πρακτικό

Για τη σημασία του ντεμακιγιάζ σας έχουμε συζητήσει και θα συνεχίσουμε μέχρι να σιγουρευτούμε ότι όλες σας αφαιρείτε κάθε βράδυ κάθε ίχνος μακιγιάζ. Πρέπει να ξεβάφεστε σχολαστικά και τέλεια. Όσο κουρασμένες ή ξενυχτισμένες είστε. Επιβάλλεται και δεν συγχωρείτε. Μην ταλαιπωρείτε την επιδερμίδα σας γιατί θα χάσει τη λάμψη της και μετά θα ζητάτε συμβουλές από τις ειδικούς ενώ σας είχαμε προειδοποιήσει.

Οι αγαπημένες σας celebrities επίσης αναφέρονται διαρκώς στον σωστό καθαρισμό. Οι προσωπικές τους facialists τις έχουν πείσει με αποτέλεσμα να μην παραλείπουν ποτέ το συγκεκριμένο

στάδιο της καθημερινής ρουτίνας. Να φανταστείτε ότι ακόμη και εν πτήση φροντίζουν να κρατούν την επιδερμίδα τους απόλυτα καθαρή και πλούσια ενυδατωμένη.

Η Ariana Grande είναι μία από τις stars που αποκάλυψε σε συνέντευξη της το αγαπημένο της προϊόν καθαρισμού. Πρόκειται για τα έξτρα οικονομικά Neutrogena Cleansing Toweletts και τα Burt’s Bees Face Wipes. Η Grande προτιμά τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ όπως καταλαβαίνετε τα οποία είναι ιδιαίτερα πρακτικά αφού απομακρύνουν με μία κίνηση κάθε ίχνος μακιγιάζ αλλά και ρύπων.

Η Grande το αποκάλυψε στις θαυμάστριες της μέσα από το twitter και παράλληλα είπε πόσο αγαπά να απλώνει στην επιδερμίδα της coconut oil αφού όπως η ίδια δηλώνει είναι ένα φυσικό προϊόν που εφαρμόζεται σαν κερί χαρίζοντας απαλότητα και ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα κλείνει τους πόρους.

Φυσικά ως celebrity που σέβεται τον εαυτό της χρησιμοποιεί επίσης την σειρά Tatchta, το αγαπημένο brand της Meghan Markle και της Kim Kardashian καθώς επίσης την μάσκα ενυδάτωσης της La Mer.

Η Ariana Grande όπως καταλαβαίνετε χρησιμοποιεί τις φόρμουλες που φροντίζουν σωστά το δέρμα της είτε είναι οικονομικά είτε όχι. Απλά επιλέγει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της και την εξυπηρετούν. Είτε στοιχίζουν μια μικρή περιουσία είτε λιγότερο από €10 όπως τα συγκεκριμένα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Τα οποία είναι ιδιαίτερα βολικά και καλό είναι να βρίσκονται μόνιμα και στην δική σας τσάντα για ώρα ανάγκης.

Διαβάστε ακόμη:

H Zendaya έγινε πρέσβειρα γνωστού beauty brand και είναι πραγματικά υπέροχη

Αν χρειαστεί να ανανεώσετε το κραγιόν σας πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα