Το απίθανο τρικ για να πετύχετε το τέλειο smudged look

Το smudged look σε απλά ελληνικά είναι το μουτζουρωμένο. Εκείνο που δημιουργείτε στα μάτια σας αν έχετε φορέσει μαύρο μολύβι ματιών και τα έχετε τρίψει επίμονα ή έχετε κοιμηθεί με αυτό. Το επόμενο πρωί έχει απλωθεί. Και ιδού!

Οι make up artists πρέπει να κοπιάζουν στα παρασκήνια των shows για να το πετύχουν αφού δείχνει τέλειο μέσα στην ατέλεια του. Γιατί στην ουσία αυτή είναι η μαγεία του smudged look. Να φαίνονται τα μάτια σας μουτζουρωμένα με υπέροχο τρόπο. Τώρα, η αλήθεια είναι ότι όσες φορές κι αν προσπαθήσαμε όλες μας να το δημιουργήσουμε αποτύχαμε παταγωδώς. Είχαμε απλά πινελιές

με μαύρο μολύβι στα μάτια μας που θύμιζαν παιδική ζωγραφιά.

Και εκεί που πιστέψαμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ έρχεται μία celebrity make up artist να δώσει την πιο εύκολη και απίθανη λύση. Ένα έξυπνο τρικ για να πετύχετε επιτέλους το πολυπόθητο look.

H Katie Jane Hughes λοιπόν σας προτείνει να κάνετε περίγραμμα με ένα μαύρο kohl στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων, όσο πιο κοντά μπορείτε στις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια μπείτε να κάνετε ντους. Οι ατμοί από το ζεστό νερό θα κάνει το μολύβι να λιώσει και να τρέξει. Και έτσι απλά θα δημιουργηθεί επιτέλους το smudge look.

Προσοχή: Πριν από τον ντους θα κάνετε μόνο το περίγραμμα. Δεν θα χρησιμοποιήσετε κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ. Αφού βγείτε δεν θα πειράξετε την περιοχή των ματιών που σημαίνει ότι δεν θα την σκουπίσετε. Απλώστε με προσοχή το κονσίλερ και τη μάσκαρα και στη συνέχεια εφαρμόστε φον ντε τεν και πούδρα.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τρικς που έχουμε ακούσει και το περίεργο είναι ότι σίγουρα κάναμε ντους βαμμένες. Και το πιθανότερο είναι να προχωρήσαμε στο ντεμακιγιάζ. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να το τελειοποιήσουμε.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πρώτα βάφετε τα μάτια σας και μετά κάνετε ντους.

Διαβάστε ακόμη:

Το ανοιξιάτικο δώρο στον αγαπημένο σας είναι μια εσάνς φτιαγμένη για τον σύγχρονο άνδρα

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με την ωραιότερη αλογοουρά ever κοντράροντας την Ariana Grande!

Keywords
Τυχαία Θέματα