Το αξεσουάρ μαλλιών που φορούν ήδη τα fashion girls και θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Τα αξεσουάρ μαλλιών τις τελευταίες σεζόν είναι μεγάλο trend. Τα φορέσατε όλες ακολουθώντας το παράδειγμα των fashion και it girls τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας. Pins με κρύσταλλα και πέρλες, headbands, μπαρέτες αλλά και scrunchie στόλισαν τις αλογοουρές σας, τις πλεξούδες αλλά και τα ελεύθερα στους ώμους μαλλιά σας.

Οι stars από την άλλη μας έδωσαν απίθανες εμπνεύσεις

αφού οι προσωπικοί τους hairstylists έκαναν θαύματα ενώ στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2020 είδαμε υπέροχα αξεσουάρ που θα τα δούμε σύντομα παντού.

Τα fashion girls όμως που βρέθηκαν σε Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν τα shows των αγαπημένων τους οίκους αποκάλυψαν την μεγαλύτερη τάση της άνοιξης αφού φόρεσαν μαντήλι στα μαλλιά με έναν κλασικό τρόπο θυμίζοντας πρωταγωνίστριες ταινιών του παλιού Hollywood.

Οι hairstylists το ονομάζουν “babushka skarf” και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι αυτό ακριβώς. Τα περισσότερα fashion girls έχουν δέσει με παραδοσιακό τρόπο το μαντήλι αφού προηγουμένως μάζεψαν τα μαλλιά τους σε αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση ή την άκρη.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα ωραιότερα looks. Εσείς πρέπει να βρείτε τα αγαπημένα σας, πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια και να τα φορέσετε με το συγκεκριμένο τρόπο. Και μην ξεχνάτε πως είναι η καλύτερη ιδέα για τις bad hair days.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom) στις 4 Ιαν, 2020 στις 4:03 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom) στις 10 Σεπ, 2019 στις 1:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom) στις 10 Απρ, 2019 στις 12:53 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η πλεξούδα της Janelle Monae είναι ένα αριστούργημα και πρέπει να τη δείτε

Τα 3 nail trends της Άνοιξης που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα