Το beauty look της Jennifer Lopez που θα δημιουργήσετε σήμερα κι ας μείνετε σπίτι!

Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά την ρουτίνα περιποίησης, χωρίς εξαιρέσεις. Επίσης δεν κυκλοφορείτε μόνιμα με ένα messy bun και φόρμες. Ειδικά το weekend.

Ναι, η καραντίνα σας και η απαγόρευση κυκλοφορίας σας έχει δημιουργήσει μια περίεργη ένταση. Δεν μπορείτε να δείτε τους αγαπημένους σας φίλους. Να τους συναντήσετε για δείπνο ή για κοκτέιλ. Επιβάλλεται να μείνετε σπίτι με το σύντροφό σας.

Μπορείτε όμως να περάσετε τέλεια αυτό το weekend.

Θα φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα, θα μαζέψετε τα μαλλιά σας και θα δημιουργήσετε το τέλειο smokey eye look. Εμείς σήμερα σας έχουμε την τέλεια ιδέα.

Πρόκειται για το τελευταίο beauty look της Jennifer Lopez που είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει τελευταία. Η Lopez στο τελευταίο post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει υιοθετήσει το ωραιότερο hairstyle και το πιο εντυπωσιακό smokey eye look ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Μάζεψε τα μαλλιά της στα πιο χαριτωμένα twin buns με χωρίστρα στη μέση και δύο τούφες ελεύθερες στο πρόσωπό της. Υπεύθυνος είναι ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton. Εκείνος που δημιουργεί τα συγκλονιστικά hair looks σε όλες τις εμφανίσεις της.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ η make up artist, Mary Phillips χάρισε στη Lopez ένα ονειρεμένο smokey eye look σε καφέ και μοβ αποχρώσεις, άψογες βλεφαρίδες και μαύρο μολύβι που το τελειοποιεί.

Η επιδερμίδα είναι bronzer, τα ζυγωματικά υπέροχα τονισμένα ενώ στα χείλη άπλωσε ένα λαμπερό ροζ με shimmer κραγιόν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Kim Kardashian: To νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι συγκλονιστικό -Ταιριάζει στις καστανές που θέλουν μια διακριτική αλλαγή!

Color correcting concealer: Δείτε ποιο χρώμα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα