Το beauty look της Saoirse Ronan που επιβάλλεται να αντιγράψετε asap

H Saoirse Ronan είναι ρομαντική και έχει ένα ιδιαίτερο ρετρό και μεταμοντέρνο μαζί look. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα μας εκπλήσσει σε κάθε της εμφάνιση αφού χωρίς υπερβολές καταφέρνει να προκαλεί συζητήσεις. Πριν από μερικές μέρες αφέθηκε στα χέρια του διάσημου hair stylist Adir Abergel (είναι ο ίδιος που δημιούργησε το απίθανο bowl cut της Charlize Theron) ο οποίος

έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κοντό bob που της ταιριάζει πολύ. Και τώρα έρχεται με μία εμφάνιση που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε asap. Αν και η Ronan υιοθέτησε το beauty look σε μια επίσημη περίσταση, εμείς σας προτείνουμε να το αντιγράψετε στην επόμενη έξοδο σας με τον αγαπημένο σας ή με τις φίλες σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ότι ωραιότερο και για τις γιορτές.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards στο Los Angeles με ένα ρομαντικό χτένισμα που ήταν μια δημιουργία του Abergel ο οποίος φρόντισε να το αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε  για να το πετύχει. Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή, ανέμελη αλογοουρά και τα στόλισε με χρυσές πλεξούδες. Όπως ο ίδιος δήλωσε πρόκειται για χρυσά κορδόνια λεπτά και πιο χοντρά που βρήκε σε κατάστημα με υφάσματα και είδη ραπτικής στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 27 Οκτ, 2019 στις 8:43 μμ PDT

Ο haistylist δημιούργησε μια πλεξούδα σαν στέμμα στη Ronan μέσα στην οποία έμπλεξε ένα λεπτό χρυσό νήμα και στη συνέχεια έπλεξε μία ακόμη στα πλάγια χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό. Τέλος έπιασε τα μαλλιά σε μια μικροσκοπική, χαμηλή αλογοουρά.

Όσο αφορά το μακιγιάζ, η make up artist Kara Yoshimoto άπλωσε στα χείλη της Ronan ένα φούξια κραγιόν ενώ στα μάτια επέλεξε μια shimmer σκιά σε χρυσό τόνο που την εφάρμοσε σε όλο το πάνω βλέφαρο ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού. Η Yoshimoto μάλιστα τόνισε πως δεν πρέπει να φοβούνται οι γυναίκες το sparkling eye look αφού χαρίζει ένα τέλειο βλέμμα κατάλληλο για τις βραδινές σας εξόδους.

Κεντρική photo: Isabel Infantes PA-Images/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ο κότσος της Jennifer Lopez, στην τελευταία της εμφάνιση, αξίζει βραβείο και πρέπει να δείτε το λόγο

Τα καλύτερα φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

Keywords
Τυχαία Θέματα