Το χρώμα στα μαλλιά που θα δείτε παντού την Άνοιξη

Τα trends είναι ήδη γνωστά και όσο αφορά τα μαλλιά τα παστέλ θα κάνουν θραύση. Τι θα κάνουν δηλαδή που ήδη το Instagram έχει γεμίζει με ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Οι celebities φρόντισαν να συναντήσουν τους haircolorists και να υιοθετήσουν ένα από τα συγκεκριμένα χρώματα αν και εκείνο που έχει επικρατήσει είναι το λιλά. Ναι, το αγαπημένο απαλό μοβ. Που μας θυμίζει τα μικρά μας pony και τα unicorns και τα ζαχαρωτά. Το ρομαντικό αλλά εξεζητημένο ταυτόχρονα.

Οι stars

ανεβάζουν φωτογραφίες τους με τα νέα hair looks και το Instagram πέφτει. Ένα λοιπόν είναι το σίγουρο: Την άνοιξη όλα γύρω μας θα είναι λιλά και τρυφερά. Και για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η Riawna αποφάσισε να αποκτήσει ένα ονειρικό “violet moon” χρώμα με cotton candy και μπλε παστέλ λεπτομέρειες που ταιριάζουν τέλεια με τα κοντά μαλλιά της. Το look ονομάζεται “Rubicorn” και πολύ μας αρέσει αφού ξεφεύγει από το απλό λιλά χρώμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) στις 2 Φεβ, 2019 στις 7:52 μμ PST

Η Cardi B ήταν και πάλι εντυπωσιακή στην εμφάνιση της στο Superbowl όχι μόνο με τα νύχια της που είχαν τις αποχρώσεις της συσκευασίας γνωστού αναψυκτικού στολισμένα μάλιστα με εκατοντάδες μικρά πετράδια αλλά και με τα μαλλιά της που είχαν ash-lilac απόχρωση με neon ροζ ανταύγειες και μπλε διαφάνειες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις 1 Φεβ, 2019 στις 5:48 μμ PST

Η Nicki Minaj δεν θα μπορούσε να λείπει. Υιοθέτησε ένα dusty purple με αφέλειες μάλιστα που τονίζουν ακόμη περισσότερο το χρώμα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι οι άκρες της πολύ μακριάς αλογοουράς της που ήταν σκούρες μοβ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@nickiminaj) στις 13 Ιαν, 2019 στις 1:21 μμ PST

Η Lady Gaga φρόντισε επίσης να μας ενημερώσει για το νέο της χρώμα ενόψει των εμφανίσεων της στο Las Vegas. Μαζί με τον haircolorist αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μοβ του αμέθυστου που θυμίζει έντονα τις unicorn αποχρώσεις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @christiancarino στις 19 Δεκ, 2018 στις 11:25 πμ PST

Αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά μην το φοβηθείτε. Ένα πιο σκούρο αλλά ζωντανό μοβ χρώμα θα τα κάνει να δείχνουν τέλεια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Curlee Girlee (@curleegirlee_) στις 1 Φεβ, 2019 στις 6:26 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν που θα βοηθήσει να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρηγορότερα στοιχίζει λιγότερο από €10

Η Rihanna σας προτείνει να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο hot χρώμα στα χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα