Το halloween makeup της Halsey είναι απίστευτο και το δημιούργησε μόνη της!

Το Halloween μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας αλλά στις ΗΠΑ είναι μια από τις πιο γνωστές γιορτές και τόσο οι κοινοί θνητοί όσο και οι celebrities μεταμφιέζονται, κάνουν parties και επισκέπτονται τους γείτονες για “treat or trick”.

Όπως ήταν φυσικό τα feeds στο Instagram γέμισαν με φωτογραφίες των stars με τις υπέροχες μεταμφιέσεις

τους. Εμείς όμως ξεχωρίσαμε μία που μας άφησε άφωνες. 

Πρόκειται για τη Halsey η οποία αγαπάει πολύ τα ιδιαίτερα make up looks και beauty looks. Είπε ναι στην Emily, από τη διάσημη ταινία του Tim Burton, Corpse Bride. Είναι η φιγούρα με το μπλε πρόσωπο και μαλλιά με το χαρακτηριστικό και λιγάκι τρομακτικό βλέμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey) στις 29 Οκτ, 2020 στις 9:52 πμ PDT

Η Halsey δημιούργησε το look μόνη της αποδεικνύοντας πως έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Για την ακρίβεια, έβαψε το πρόσωπό της μπλε, έκανε contour στη μύτη της και κατάφερε να δημιουργήσει το εφέ εκείνο στα μάτια ώστε να δείχνουν όπως ακριβώς και της Emily.

Τέλος, φόρεσε περούκα, τη στόλισε με ένα στεφάνι από λουλούδια και νυφικό πέπλο. Αν και οι περισσότερες celebrities επιστρατεύουν τον προσωπικό τους make up artist αλλά και τον hairstylist προκειμένου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα η Halsey έκανε την μεγάλη διαφορά.

Δήλωσε στους 13 εκατομμύρια followers στο Instagram πως κατάφερε να πετύχει το look χωρίς τη βοήθεια των experts και μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα. 

Τελικά έχει πολλά ταλέντα αυτό το κορίτσι, έτσι δεν είναι; Τι λέτε; Σας αρέσει το αποτέλεσμα; Από εμάς πάντως είναι ναι και μάλιστα πολύ μεγάλο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Oat milk nails: Θεωρείται το “no makeup look” για τα νύχια και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις!

Cinnamon brown: Είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα