Το καθημερινό αντικείμενο που πρέπει να κρεμάσετε στον τοίχο σας!

Το να βρείτε το κατάλληλο έργο τέχνης για να διακοσμήσετε τους τοίχους της κουζίνας σας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας πληροφορούσαμε πως υπάρχει νέο διακοσμητικό trend για τους τοίχους της κουζίνας που θα σας ξετρελάνει. Και είναι και πολύ οικονομικό.

Κρεμάστε στους τοίχους της κουζίνας τα πιάτα σας.

Από τη στιγμή που θα το έχετε κάνει σωστά, η εικόνα των κρεμασμένων πιάτων στους τοίχους θα είναι υπέροχη και το αποτέλεσμα πολύ στιλάτο.

Μείνετε στα ίδια χρώματα Μια επιλογή είναι να διακοσμήσετε έναν τοίχο με πιάτα στις ίδιες αποχρώσεις.

Από την άλλη, αν είστε πιο τολμηροί, επιλέξτε πιάτα σε διαφορετικά χρώματα αλλά που να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Απλώστε τα Έχετε πάνω από έναν άδειο τοίχο; Κανένα πρόβλημα. Απλώστε τα πιάτα σας σε δύο τοίχους για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε σειρές αλλά και να δημιουργήσετε άλλα σχήματα αν δεν σας αρέσει η πολλή ομοιμορφία.

Επίσης, μπορείτε να βάψετε και τον τοίχο που θα βάλετε τα πιάτα με το χρώμα των πιάτων για μεγαλύτερη ομοιομορφία.

Επιλέξτε ενδιαφέροντα σχέδια και σχήματα Πιάτα με ιδιαίτερα σχέδια και σχήματα θα δώσουν χαρακτήρα στον τοίχο σας. Μην φοβάστε να διασκεδάσετε κάνοντάς το. Αυτοσχεδιάστε και επιλέξτε πιάτα που σας αρέσουν για τη διακόσμηση του τοίχου σας.

Φυσικά μπορείτε να διακοσμήσετε με πιάτα και άλλους χώρους του σπιτιού. Δεν είναι απαραίτητο να μείνετε μόνο στην κουζίνα. Τολμήστε να τα κρεμάσετε ακόμα και στην τραπεζαρία, το σαλόνι και την είσοδο του σπιτιού. Δεν υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος διακόσμησης.

Πηγή:http://spirossoulis.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα