Το μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως μόλις γυρίσετε από τις διακοπές σας!

Τις τάσεις του καλοκαιριού όσο αφορά το μανικιούρ σας της αναλύουμε από την περασμένη άνοιξη. Και απ’ ότι είδαμε τις τιμήσατε. Από νωρίς γνωρίζατε για παράδειγμα ότι το κοραλλί ψηφίστηκε χρώμα της χρονιάς και τα παστέλ ήταν και πάλι trend. To λευκό επανήλθε δυναμικά ενώ όλες οι αποχρώσεις του μπλε υιοθετήθηκαν από τις celebrities.

Επίσης αποκαλύψαμε τα nail art των πιο ταλαντούχων μανικιουρίστ. Εκείνων που επιμελούνται τα νύχια της Jeniffer Lopez,

της Camila Cabello και της Kim Kardashian. Οι αδερφές Kardashian και Hadid επέλεξαν το french manicure που μετά από αρκετά χρόνια γίνεται και πάλι τάση. Το rainbow manicure ήταν από τα πολύ αγαπημένα σας ενώ μικρά κρύσταλλα στόλισαν το μανικιούρ σας στις επίσημες και βραδινές σας εμφανίσεις.

Και τώρα ενώ βρίσκεστε σε διακοπές χωρίς να θέλουμε φυσικά να σας χαλάσουμε τη διάθεση σκεφτήκαμε να σας αποκαλύψουμε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου. Εκείνο που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε αμέσως μόλις γυρίσετε.

Πρόκειται για τη γνωστή ταρταρούγα ή αλλιώς tortoiseshell manicure. Είναι γοητευτικό, σε γήινες αποχρώσεις και ναι σας θυμίζει τα παλιά, ωραιότατα και κλασικά γυαλιά ηλίου. 

Θέλοντας να ξεφύγουν από το animal print οι celebrity nail artist  δοκίμασαν να δημιουργήσουν ένα νέο σχέδιο με τις ίδιες όμως αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν τέλεια σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Το είδαμε λοιπόν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και ενθουσιαστήκαμε μιας και είναι tres chic. Επιμένουν (και συμφωνούμε) πως είναι το “it” manicure των επόμενων μηνών και προτείνουν να το αποκτήσετε από σήμερα κιόλας. 

Οι ίδιοι δεν περιορίστηκαν στα κλασικά. Δηλαδή δεν δημιούργησαν το εφέ της ταρταρούγας σε όλη την επιφάνεια των νυχιών μόνο. Η αγαπημένη μας Betina Goldstein για παράδειγμα άφησε το μισό νύχι διάφανο και super γυαλιστερό και ζωγράφισε την ταρταρούγα στο άλλο μισό. 

Όπως και να’ χει είναι υπέροχο nail look και το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε παντού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 9 Ιούλ, 2019 στις 9:27 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rickaby (@beautyworksbyamy) στις 7 Αύγ, 2019 στις 3:55 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα