Το μανικιούρ της Jennifer Lopez που επιβάλλεται να αντιγράψετε φέτος το Καλοκαίρι

Η Jennifer Lopez έχει μεγάλη αδυναμία στα ιδιαίτερα μανικιούρ. Αυτός είναι ο λόγος που το manicure της επιμελείται ο διασημότερος nail artist του Hollywood, Tom Bachic ο οποίος έχει πάντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα nail looks της JLo. Όχι άδικα, μιας και είναι άκρως εντυπωσιακά.

Το

τελευταίο της όμως ήταν τόσο απλό και τόσο εντυπωσιακό παράλληλα που μας άφησε άφωνες. Χωρίς ένταση στο χρώμα ή σχέδια κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα περλέ και ιριδίζον μαζί που ταιριάζει τέλεια τόσο σε νύφες όσο και σε όλες εσάς που θέλετε ένα glam-chic look. Γιατί αυτό ακριβώς είναι. Και ταιριάζει τέλεια με το diamond ring 15 καρατίων που φορά αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Alex Rodriguez! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 16 Ιούν, 2019 στις 5:39 πμ PDT

Ο Bachic αρχικά έβαψε τα νύχια της Lopez λευκά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα top coat που δημιούργησε το συγκεκριμένο εφέ το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει “sparkly pearl finish”.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τα ωραιότερα βερνίκια που θα σας χαρίσουν το τέλειο look της Lopez. Θα χρειαστούν δύο στρώσεις και ένα διάφανο top coat. Προσοχή: Μη ξεχάσετε τη βάση, είναι απαραίτητη.

Essie Nail Polish, Bubbly 

OPI Nail Lacquer, Kyoto Pearl 

Zoya nail Polish, Leia 

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότερες neutral παλέτες σκιών για εσάς που σας αγαπάτε τις γήινες και φυσικές αποχρώσεις

Μήπως η επιδερμίδα σας είναι στρεσαρισμένη;

Keywords
Τυχαία Θέματα