Το μήνυμα της Φαίης μετά την πρεμιέρα του Πρω1νού!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Πρω1νό με τη Φαίη μας, το οποίο επέστρεψε γεμάτο εκπλήξεις, με νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και νέο πλατό.

Στις 10:00 ακριβώς, η Φαίη καλημέρισε τους τηλεθεατές και στη συνέχεια, ανέφερε: «Καλημέρα σε όλους! Καλώς ορίσατε! Καλή σεζόν να έχουμε! Να μπορούσα να έρθω τώρα να μου κάνετε πρώτα εσείς μια μεγάλη αγκαλιά εκεί που κάθεστε αγαπημένα μου κορίτσια και να σας δώσω ένα ζεστό φιλί. Μου λείψατε πολύ! Υπάρχει το άγχος, αλλά υπάρχει και μεγάλη χαρά

φέτος. Είναι 15 χρόνια που είμαστε μαζί και λέμε καλημέρα και κάθε χρονιά είναι διαφορετική, γιατί και οι συνθήκες στη ζωή μας είναι διαφορετικές κι επηρεάζουν και πώς είμαστε στο γυαλί. Φέτος βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα…»!

Σήμερα είναι και η ονομαστική της εορτή, γι’ αυτό και οι διαδικτυακοί της φίλοι και όχι μόνο, έσπευσαν να της στείλουν τις δικές τους ευχές, τόσο για την έναρξη της εκπομπής, όσο και για την γιορτή της.

Η Φαίη μας ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει κι έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εικόνες από την πρεμιέρα του Πρω1νού, τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “Πόσο σας ευχαριστώ για τις ευχές κ που είστε πάντα δίπλα μου!!! Χρόνια πολλά Σοφία, Ελπίδα, Αγάπη και Πίστη⭐️⭐️⭐️
Καλή μας αρχή μόνο με χαμόγελα”!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Sep 17, 2018 at 9:50am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πρεμιέρα για τη Φαίη μας και το Πρω1νό! Το εντυπωσιακό πλατό και τα πρώτα της λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα