Το μολύβι χειλιών είναι trend που πρέπει να ακολουθήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη

Το μολύβι χειλιών στα 90’s βρισκόταν στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Για μια μικρή (ευτυχώς) περίοδο μάλιστα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν δημιουργώντας μια αντίθεση που καλόγουστη δεν την έλεγες.

Αλλά πάει πέρασε κι αυτή η τάση. Στη συνέχεια ήρθε η επανάσταση του lip gloss, του glitter και του shimmer στα χείλη. Λάμψεις απίστευτες πρωί και βράδυ. Και σ’ αυτό το trend που κράτησε αρκετά, το μολύβι δεν είχε θέση. Το μόνο που είχε σημασία άλλωστε ήταν να λάμπουν τα χείλη. Και πέρασαν οι σεζόν και εμφανίστηκε

το ματ. Μία από τις μεγαλύτερες μανίες των τελευταίων χρόνων. Παντού ματ, που κακά τα ψέματα επιβαρύνουν τα χείλη ενισχύοντας την ξηρότητα. Πράγμα που σημαίνει ότι αν τα χρησιμοποιούσατε διαρκώς θα έπρεπε να φροντίζετε την ευαίσθητη περιοχή εφαρμόζοντας peeling αλλά και lip balm που ενυδατώνουν και θρέφουν.

Η μόνη σταθερή αξία ήταν το κόκκινο κραγιόν. Φωτεινό ή vampy δεν έχει σημασία. Το αντίστοιχο μολύβι χειλιών ήταν ίσως το μοναδικό που είχε παραμείνει στο νεσεσέρ μετά την επιμονή-παράκληση των make up artists.

Και φτάνουμε αισίως στο σήμερα όπου οι ειδικοί μας ενημερώνουν ότι το μολύβι επανέρχεται και μάλιστα ως απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ. Αρχικά η τάση θέλει να έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. Στη συνέχεια συμβουλεύουν το περίγραμμα να γίνεται ακολουθώντας αυστηρά την φυσική γραμμή και ουδέποτε πιο έξω. Και αν γίνει κάτι τέτοιο να είναι πολύ πολύ μικρή η απόσταση.

Και οι make up artists των celebrities σε όλες τις πελάτισσες τους απλώνουν μολύβι χειλιών αφού αναδεικνύει τα χείλη, χαρίζοντας ένταση και ένα άψογο φινίρισμα.

Επίσης τελευταία έγινε γνωστό ότι η Meghan Markle έχει ένα μικρό, μαγικό μυστικό αφού κάνει περίγραμμα στα χείλη της με ένα nude (πολύ ανοιχτό μπεζ) μολύβι ώστε να δείχνουν πιο πλούσια και έντονα. Το συνδυάζει με lip balm ή με ένα κραγιόν σε φυσικό, σχεδόν διάφανο τόνο.

Δείτε τα ωραιότερα μολύβια λοιπόν κι επιλέξτε το αγαπημένο σας:

YSL Dessin des Levres Lip Styler

Urban Decay 24/7 Glide-on Lip Pencil

Dior Rouge Dior Ink Lip Liner

Maybelline Color Sensational Mechanical Liner

Lancome Le Lip Liner

Estee Lauder Automatic Lip Pencil Duo

Dolce & Gabbana Precision Lip Liner

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας βάλουν σε σκέψεις

Το Χριστουγεννιάτικο nail look είναι πολύτιμο, στολισμένο με μικροσκοπικά πετράδια

Keywords
Τυχαία Θέματα