Το μυστικό που κρύβεται πίσω από το νέο κούρεμα της Ivanka Trump!

Οι celebrities φέτος έκοψαν τα μαλλιά τους σε lob και bob αφού αυτές είναι οι δύο μεγαλύτερες τάσεις. Είναι τόσο απλό. Όταν βέβαια πρόκειται για γυναίκες που κινούνται σε χώρους όπως είναι η πολιτική, μια αλλαγή στην εμφάνιση της είναι κάτι περισσότερο από την αγάπη τους στη μόδα και τις τάσεις.

Η Melania Trump στέκεται δίπλα στον πρόεδρο σύζυγο της με τα καστανά μακριά μαλλιά της να υπενθυμίζει πως κάθε Αμερικανίδα επιβάλλεται να έχει το συγκεκριμένο

look και ανταύγειες στην απόχρωση της καραμέλας αν θέλει να πετύχει. Και από την άλλη η Ivanka με τα μακριά ξανθά μαλλιά και την χωρίστρα στη μέση να θυμίζει cheerleader που έχει μεγαλώσει κρατώντας κάποιες σταθερές αξίες όπως είναι η ανοιχτή απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις 5 Ιούν, 2019 στις 11:28 μμ PDT

Και τώρα έρχεται η Ivanka με ένα look να αποδείξει πως μεγάλωσε πια και πρέπει όλοι να την πάρουν στα σοβαρά. Στην τελευταία της εμφάνιση στη Νότιο Αφρική και στην περιοδεία που κάνει ώστε να στηρίξει τις γυναίκες της συγκεκριμένης Ηπείρου εμφανίστηκε με ένα αυστηρό bob. Έχει να κόψει τα μαλλιά της τόσο κοντά από τότε που ήταν 10 χρόνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις 3 Σεπ, 2019 στις 10:27 πμ PDT

Και φυσικά οι επικοινωνιολόγοι αυτού του κόσμου αναρωτιούνται γιατί τώρα. Η απάντηση όμως έρχεται από τον κομμωτή της Melania Trump Mordechai Alvow ο οποίος εξηγεί:

Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει να κάνει με την πολιτική σκηνή μιας χώρας όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Το συγκεκριμένο look είναι οικείο για τις περισσότερες γυναίκες. Ο Trump βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή της πολιτικής του πορείας και η καμπάνια του βρίσκεται προ των πυλών. Εκτός από τη Melania και η Ivanka πρέπει να δείχνει προσγειωμένη, φυσική και επαγγελματίας. Είναι στο πλάι του πατέρα της από την πρώτη μέρα και η εικόνα της επηρεάζει και τη δική του αφού προς τα έξω βγαίνει η οικογενειακή του κατάσταση. 

Όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο είναι ένα μυστικό που όλοι γνωρίζουν πως είναι πολύ σημαντικό. Η εικόνα. Αυτή και μόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Μανικιούρ: Το κόκκινο βερνίκι νυχιών που ταιριάζει στον δικό σας τόνο δέρματος

Used makeup: Η νέα τάση στην Αμερική που ελπίζουμε να μην έρθει και στη χώρα μας

Keywords
Τυχαία Θέματα