Το nail art που είναι αφιερωμένο στις μέλλουσες μαμάδες

Οι nail artists το έχουμε πει πολλές φορές είναι ταλαντούχοι, με εμπνεύσεις που συχνά μας κάνουν να μένουμε άφωνες. Και τι δεν έχουμε δει; Από μάρμαρο και cat eye που θεωρούνται νορμάλ μέχρι νύχια ζωγραφισμένα με διάσημους καλλιτέχνες, σύμβολα, τελείες, λουλούδια, τρομακτικές φιγούρες ενόψει του Halloween ή Χριστουγεννιάτικες μπάλες, γκι, χιονάνθρωπους και Αγιοβασίληδες.

Επίσης στολισμένα με μικρές πέτρες σε όποιο

σχήμα και χρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς, με τα πρόσωπα των παιδιών ή των σκυλιών, με μαργαριτάρια και logo του αγαπημένου brand. Τρυπημένα νύχια με σκουλαρίκια-κρίκους, ζωγραφισμένα με μαρκαδόρους. Θέλετε κι άλλα; Σας έχουμε το καλύτερο.

Τώρα και αφού καθώς φαίνεται η φαντασία τους οργιάζει, ανακάλυψαν nail art μόνο για εγκύους, όχι μαμάδες, εγκύους! Το οποίο μάλιστα κάνει τρελό σουξέ στα baby showers και όχι δεν το ξεκίνησαν οι Kardashians. Αλήθεια δεν πάει το μυαλό σας. Πρόκειται για νύχια που έχουν αποτυπωμένο το υπερηχογράφημα του μωρού!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Houston Nail Art Jenya Malkin (@euro_nails_tx) στις 1 Μάι, 2018 στις 12:09 μμ PDT

Ναι. Σωστά διαβάσατε. Η εγκυμονούσα δηλαδή μετά την επίσκεψη της στο γυναικολόγο παίρνει την εκτύπωση του υπερηχογραφήματος και πηγαίνει κατευθείαν στην αγαπημένη της μανικιουρίστ να την τρελάνει εντελώς την καλλιτέχνιδα. Κι εκείνη αφού της εύχεται “με το καλό” ξεκινά το σχέδιο. Και άντε να της φέρει αντίρρηση της εγκυμονούσας με τις ορμόνες της στα ύψη.

Βήμα-βήμα, με τα πινέλα της και βερνίκια σε άσπρο και μαύρο χρώμα προετοιμάζει το nail look για το baby shower. Ευτυχώς σε ένα νύχι μόνο. Εκτός αν ανήκει στις τυχερές (μανικιουρίστ) που έχουν τον ειδικό εκτυπωτή οπότε η δουλειά τους γίνεται πιο εύκολη. Τοποθετούν το υπερηχογράφημα στον εκτυπωτή, βάζει η εγκυμονούσα το δάχτυλο στην ειδική θέση και ως δια μαγείας η “φωτογραφία” του μωρού της βρίσκεται στο νύχι της.

Τι άλλο θα δούμε δεν ξέρουμε. Εδώ ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν πολύ σύντομα το δούμε στην φίλη μας και μέλλουσα μαμά.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ για έχετε το πρωί απαλά και υπέροχα πόδια

Η αλογοουρά όπως την έδειξαν οι top hairstylists στα shows!

Keywords
Τυχαία Θέματα