Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Beyonce είναι το hit του χειμώνα

Η Beyonce είναι εντυπωσιακή και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Επίσης όλες λατρεύουμε και ζηλεύουμε τα μαλλιά της και καμία δεν μπορεί να το αρνηθεί. Σε κάθε της εμφάνιση είναι και πιο πλούσια, με μπούκλες που ακουμπούν τη μέση της και χρώμα που λατρεύουμε και ζητάμε από τον δικό μας hair colorist κι ας μην είναι διάσημος και ας μην ζει και εργάζεται στο Hollywwod.

Και πάνω που έχει καταφέρει

να πετύχει τις ανταύγειες σε ξανθό με μελί βάση, η Beyonce τα βάφει και τα επαναφέρει στο καστανό. Δεν γίνεται δουλειά όμως έτσι. Δεν θα κλείνουμε 8ωρα κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο. Χαλάλι της όμως γιατί το νέο της χρώμα είναι απλά τέλειο. Στην τελευταία της εμφάνιση με τον Jay Z στο Global Citizen Festival στο Johannesburg η Beyonce εμφανίστηκε με μια ζεστή σοκολά απόχρωση στα μαλλιά της με τις δύο μπροστινές τούφες να είναι πιο φωτεινές και καραμελένιες.

Τα πολύ μακριά μαλλιά της είχαν σφιχτές μπούκλες. Αν και έχει υπάρξει καστανή στο παρελθόν, τόσο σκούρα απόχρωση είχε χρόνια να υιοθετήσει. Συνήθως ο προσωπικός της hair colorist και η ίδια προτιμούσαν τους ξανθούς, μελί τόνους και τις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Αν είστε λοιπόν ανοιχτόχρωμες και αποφασίσετε το φετινό χειμώνα να κάνετε μια δραματική αλλαγή ακολουθήστε την Beyonce. Άλλωστε σύμφωνα με τους ειδικούς το καστανό είναι το trend της σεζόν. Υπάρχει μια καστανή απόχρωση που σας ταιριάζει. Απλά πρέπει να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας και να την βρείτε. Επίσης είναι chic και γοητευτική. Χαρίζει μια σοφιστικέ νότα στο look σας και συνδυάζετε με άπειρα make up looks.

Εν τω μεταξύ για να το υιοθετήσει η Beyonce κάτι θα ξέρει. Επίσης μεγάλο trend είναι και οι φωτεινές μπροστινές τούφες. Αρκετές celebrities τις υιοθέτησαν και φρόντισαν να να μας το ανακοινώσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Βλ.: Miranda Kerr

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα beauty Instagram της εβδομάδας που πέρασε

Η λάμψη στην επιδερμίδα της Kendall Jenner οφείλετε σε δύο προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα