Το νέο κούρεμα και χρώμα της Lea Michele είναι super ανοιξιάτικο!

H Άνοιξη είναι μια περίοδος αλλαγών και ανανέωσης. Ξεκινάτε γυμναστική, προσπαθείτε να ισορροπήσετε τη διατροφή σας, αλλάζετε μακιγιάζ και nail look αλλά κυρίως αποφασίζετε να κόψετε τα μαλλιά σας και να τα βάψετε. Είναι ότι πιο αναζωογονητικό άλλωστε. Μια αλλαγή στο hair look, σας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι αφού οι περισσότερες θέλετε ένα πρακτικό μήκος και ύφος αλλά και μια πιο φωτεινή απόχρωση που θα δείχνει τέλεια όταν θα πέφτει ο ήλιος στα μαλλιά σας.

Οι

celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές. Έχουν αποκτήσει trends looks που τους έχουν προτείνει οι διάσημοι, προσωπικοί τους hairstylists και σχεδόν όλα αποτελούν τέλειες προτάσεις για εσάς.

Τελευταία στη λίστα είναι η Lea Michele. H ηθοποιός ήθελε μια αλλαγή στο χρώμα αλλά όχι δραματική και την πέτυχε η celebrity haircolorist Nikki Lee που δημιούργησε μια γλυκιά απόχρωση που ονομάζει “Sunlight Brunette. Κράτησε την καστανή βάση της Michelle και δούλεψε πάνω σ’ αυτή δημιουργώντας χρυσόξανθα highlights τα οποία κάτω από τον ήλιο δείχνουν τέλεια και λαμπερά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις 27 Μάρ, 2019 στις 8:46 μμ PDT

Η Lee επιμένει ότι είναι η καλύτερη πρόταση για τις γυναίκες που έχουν καστανά μαλλιά και θέλουν να τα φωτίσουν αλλά όχι να τα ταλαιπωρήσουν υπερβολικά. Παράλληλα τονίζει ότι είναι ότι καλύτερο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα έκοψε τα μαλλιά της Michele μερικά εκατοστά, δημιουργώντας layers ώστε να αναδειχθούν οι ανταύγειες.

Το συγκεκριμένο look είναι η τέλεια ιδέα για όσες από εσάς θέλετε μια διακριτική αλλαγή. Ειδικά αν είστε καστανή ήδη πρόκειται για το καταλληλότερο ύφος. Ξεφεύγετε από τo bob και lob που βλέπετε παντού ενώ δεν ταλαιπωρείτε και δεν καταστρέφετε την τρίχα με χημικές εργασίες που διαρκούν ώρες. Επίσης, είναι πρακτικό γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα μέχρι και τον επόμενο χειμώνα αφού ακόμη κι όταν μακρύνουν τα μαλλιά σας και η ρίζα κάνει την εμφάνιση της δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε. Η σκούρα ρίζα με ανοιχτά τα υπόλοιπα μαλλιά συνεχίζει να είναι τάση.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε τα φρύδια σας να γίνουν και να παραμείνουν υπέροχα!

Το μακιγιάζ της σεζόν είναι γήινο και wild

Keywords
Τυχαία Θέματα