Το «νέο» στιλ της Meghan Markle αλλάζει τα πάντα στη μόδα του 2020!

Η Meghan Markle βρίσκεται στον Καναδά εδώ και αρκετές μέρες και ήδη φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα πιο απλό look στην καθημερινότητά της. Η ίδια αλλά και ο Πρίγκιπας Harry φαίνεται να είναι πιο χαλαροί από ποτέ, ύστερα από την ανακοίνωση που έκαναν ότι παραιτούνται από τους βασιλικούς τους τίτλους.

The Look

H Meghan Markle εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε βόλτα της στο Βανκούβερ και ήταν ντυμένη σε casual style. Το look ορειβασίας, που υιοθέτησε, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του

2020 και είμαστε σίγουροι πως φέτος που η Meghan θα βρίσκεται κυρίως στον Καναδά θα δοκιμάσει πολλές φορές αυτό το look.

Τι φόρεσε η Meghan Markle; Η Δούκισσα επίλεξε μαύρο κολάν, αθλητική ζακέτα, σκουφάκι και hiking boots, που είναι ένα από τα hot trends του 2020. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες η Meghan φαίνεται να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και είναι στα καλύτερά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Meghan Markle ilk gezisine çıktı bile eski tarzına dönen Meghan bu görüntüler ile neden kraliyet ailesinden ayrıldıklarının mesajını vermeye çalışıyor sadece rahat bir hayat istedikleri ortada . . . . . . #meghanmarkle#meghanmarklestyle#theroyalfamily#ingiltere#kraliçeelizabeth#kanada#hollywood#turkey#america#royalfamily#royal#instagram#instagramers#likeforlikes#likeforfollow#followforfollowback#vogue#voguemagazine#magazin#magazine#magazinhaberleri#magazincover#newyork#style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WorldWide Magg (@worldwidemagg) στις 21 Ιαν, 2020 στις 1:42 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#meghanmarkle all smiles walking her dogs while holding baby Archie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anchor Media Nigeria (@anchormediang) στις 21 Ιαν, 2020 στις 1:54 πμ PST

Δες πώς φοράνε τα hiking boots γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 7 tips θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το στιλ που σου ταιριάζει και να ανανεώσεις την εικόνα σου! (VIDEO)

New Hot Trends: Η Φαίη μας υιοθετεί τις 5 top τάσεις του χειμώνα!- Δες ποιες είναι οι αγαπημένες της για αυτή τη σεζόν

Paris Haute Couture Fashion Week: Ο οίκος Jacquemus παρουσίασε τις hot τάσεις της επόμενης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα