Το ωραιότερο half up top knot που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Το half up top knot hairstyle είναι το ωραιότερο look και trend των τελευταίων σεζόν. Ανεπιτήδευτο και χαλαρό είναι ότι πρέπει για τις μέρες που δεν έχετε διάθεση να μείνετε με τις ώρες μπροστά από τον καθρέπτη με το πιστολάκι, τις βούρτσες, τους αφρούς τα σπρέι χτενίσματος και τα σίδερα για μπούκλες ή ίσιωμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερες celebrities το υιοθετούν τόσο στις καθημερινές τους εμφανίσεις όσο και

στις επίσημες στην πιο glam εκδοχή του. Mε πρώτη και καλύτερη την Kendall Jenner.

Το ωραίο με το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι ναι μεν μαζεύετε τα μισά μαλλιά σας επάνω δημιουργώντας ένα look που σας κάνει να μοιάζετε περισσότερο σαν έφηβες αλλά από την άλλη αν το υπόλοιπο μέρος που μένει ελεύθερο έχει ανάλαφρες μπούκλες αυτόματα μεταμορφώνεται σε άκρως θηλυκό.

Επίσης όπως τονίσαμε αν και είναι εύκολο να το κάνετε μόνες στο σπίτι μπορείτε να το υιοθετήσετε ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας αρκεί να φορμάρετε τα μαλλιά σας και να στολίσετε τον μικρό κότσο στην κορυφή με ένα αξεσουάρ μαλλιών που επίσης είναι trend το φετινό χειμώνα. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο διακριτικό επιλέξτε τσιπιδάκια με μικρού κρυστάλλους ή πέρλες που ναι μεν θα σας βοηθήσουν να τον στερεώσετε αλλά παράλληλα θα δώσουν μια chic νότα στο χτένισμα σας.

Το half updo top knot μπορείτε να το κάνετε είτε έχετε μακριά μαλλιά είτε lob ή bob. Ακόμα κι αν έχετε αφέλειες. Μπορείτε επίσης να το υιοθετήσετε σε ίσια ή με μπούκλες.

Casual ή glam δεν έχει σημασία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγα μόνο λεπτά θα έχετε ένα chic ή street style hair look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας.

Μην ξεχάστε να έχετε πρόχειρα ένα λαστιχάκι, τσιμπιδάκια και σπρέι φορμαρίσματος ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι ατίθασα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και προσχή στα βήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Το μακιγιάζ του weekend είναι fresh κι απλό

Το λαμπερό nail art που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα